עבור לתוכן

what will happen if I'll install Ubontu?

Featured Replies

פורסם

Well, I'm logged on using a live Ubontu cd. It's looks cool and I was just wondering what will happen if I'll click the install icon on my desktop.

Also, I'll be able write in Hebrew after I'll install it, right?

thanks allot :xyxthumbs:

פורסם

טוב, לאחר שתלחץ על INSTALL למרבה ההפתעה, מה שיקרה הוא שזה יתחיל את תוכנית ההתקנה של אובונטו..

וכן תוכל להגדיר אותו לכתוב בעברית, ואני חושב שניתן גם לעשות זאת על ה LIVECD.

פורסם
  • מחבר

And after the installation, will I be able to choose from Win XP and Ubontu during the start up?

Thanks!

פורסם

כן, הוא ישאל אותך על איזה הארדיסק להתקין את GRUB, שזה ה BOOT LOADER,במקרה ויש לך יותר מהארדיסק 1.

אם לא אז הוא פשוט יתקין את זה על ההארדיסק שלך, ותהיה לך אפשרות לבחור מע' הפעלה בהתחלה.

פורסם
  • מחבר

Ok, great! I'm really liking the feel and looks of linux and I'm going to install it right now.

Thanks allot 4 your help.

פורסם

בבקשה, אם יהיו שאלות, אשמח לעזור.

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

:D

I just need someone to answer me in my other thread before I'll install it... I have a usb keyboard and it doesn't work during booting so I won't be able to choose an operating system... =\

Thanks again, I'll update after installing :)

פורסם

נכון...גם לחבר שלי הייתה הבעיה הזאת..

הבעיה היא שעד כמה שאני יודע, זה לא ממש קשור לאובונטו, אלא ללוח אם או לביוס, כי עם המקלדת הזו, אני חושב שאם תיכנס לביוס, אתה לא תוכל לעשות שם כלום, כי זה לא יגיב ללחיצות.

הפתרון היחיד זה למצוא מקלדת נורמלית, או לקנות USB TO PS2, שיתכן שיעזור במקרה הזה.

פורסם
  • מחבר

I got my brothers usb keyboard. I'm just not sure about what I need to do in the bios (or how the hell am I supposed to get in the bios...)

:D

פורסם

כשהמחשב רק נדלק, אמור להיות לך רשום איפהשהו על המסך על איזה מקש ללחוץ על מנת להכנס לשם, בדרך כלל זה DEL, אבל לא חייב.

פורסם
  • מחבר

Ok, I'll go take my brothers keyboard and try delete. If it works, I'll install ubntu.

Thanks again!

עריכה: טוב, אני כותב עכשיו דרך הווינדווס. חיפשתי בביוס את כל האפשרויות ולא היה שום דבר לגבי שימוש במקלדת USB בהדלקה של המחשב. הדבר היחיד שקשור היה אם מקלדת USB תיהיה enabled או לא וזה כבר היה על enabled אז אני לא חושב שזה משנה. אני אשמח אם מישהו יגיד לי איפה נמצאת האפשרות הזאת בביוס.

תודה רבה!

פורסם

אין שום אפשרות בביוס...

הוא התכוון שגם בביוס, כמו בgrub, אי אפשר לעבוד עם מקלדת usb. אין לזה ממש פתרונות, או שתביא לוח אם שיש לו מימוש בחומרה לדרייבר של המקלדת usb שלך, או (האופציה היותר פשוטה), תשיג מקלדת ps2 רגילה.

אמרו פה קודם שאפשר לעשות את זה גם עם מתאם usb לps2. אני יודע שזה עובד מצויין לגבי עכבר, אבל אין לי מושג לגבי מקלדות... אבל לא יזיק לנסות בכל מקרה.

פורסם
  • מחבר

אתה רציני? זה פשוט לא נורמאלי! רוב המקלדות היום משתמשות בחיבור USB, לא? בנתיים אני נמנע מהתקנה כי אין לי מקלדת PS2 שאני יכול להשתמש בה כל הזמן (ואני גם לא רוצה לוותר על המקלדת שלי...).

עוד בעייה הייתה כשניסיתי להתקין, הוא שאל אותי איך לחלק את המחיצות. אין דרך להתקין את אובונטו בלי לפרמט או לחלק מחדש את המחיצות?

תודה רבה! :xyxthumbs:

פורסם

אתה רציני? זה פשוט לא נורמאלי! רוב המקלדות היום משתמשות בחיבור USB, לא? בנתיים אני נמנע מהתקנה כי אין לי מקלדת PS2 שאני יכול להשתמש בה כל הזמן (ואני גם לא רוצה לוותר על המקלדת שלי...).

מה הבעיה לרכוש מתאם USB TO PS2?

עוד בעייה הייתה כשניסיתי להתקין, הוא שאל אותי איך לחלק את המחיצות. אין דרך להתקין את אובונטו בלי לפרמט או לחלק מחדש את המחיצות?

פשוט תקטין את אחת המחיצות בשביל שיהיה כמה גיגה פנויים ובהתקנה תבחר להשתמש בחלק הריק הכי גדול בהרדיסק

תודה רבה! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אלוף הווילי כתב שהוא לא בטוח שזה יעבוד עם מקלדת. בכל מקרה, אם זה עובד אז אין בעיה.

בקשר למחיצות, אתה יכול להרחיב קצת? אני צריך להקטין את אחת המחיצות הקיימות (2) וליצור מחיצה שלישית שעלייה תותקן לינוקס? איך אני עושה את זה?

תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים