עבור לתוכן

בוטן : צריך עזרה מה ההבדל בין לוחות האם בכלל בין 965 מכל הסוגים זה לא אותו דבר ?

Featured Replies

פורסם

בוטן לא יודע ?

למה על סדרה של CHIP 965 יש הרבה וורציות והרבה סוגי לוח אם עם כלולם משתמשים באותו ליבה איזה שינויים יש ? ומה הם תורמים?

משפחת GB עם S3\S4 ו DS3\DS4

שASUSTEK וומשפחת P5B .

תודה רבה בוטן.

פורסם

ההבדלים הם בעיקר בפיצרים ותמיכה במיגוון חיבורים ויכולות ב-OC

כמובן יש את 965G שכולל כרטיס מסך מובנה

פורסם

ההבדל מS3 לDS3 זה שהקבלים בDS3 מאלומיניום ולכן אמור להחזיק יותר זמן.. ההבדל מDS3 לDS4 זה שDS4 תומך CF ויש לו קירור מיוחד ללוח אם..

פורסם
  • מחבר

בשורה האחרונה מחוץ לקופסה כל ה לוחות הם עם אותם ביצועים ..מאותו משפחה בלי OC

בוטן מתכוון ש לא יכול להיות לוח עם ביצועים גרועים ואחד עם ביצועים מטורפים (בלי OC) מאותו משפחה ?

בוטן מבקש תודה.

ההבדל מS3 לDS3 זה שהקבלים בDS3 מאלומיניום ולכן אמור להחזיק יותר זמן.. ההבדל מDS3 לDS4 זה שDS4 תומך CF ויש לו קירור מיוחד ללוח אם..

זה אומר שכרטיס של NVIDIA לא יעבוד בלוח הזה ?

פורסם

לא. זה פשוט אומר שלא תוכל להפעיל מערך SLI על הלוח הזה למרות שיש לו שני כרטיסי PCI-E

פורסם

אין צ'יפ 965 עם תמיכה ב-SLI.

פורסם
  • מחבר

בוטן שואל :

זה מסתכם בזה שאם אני קונה לוח אם ב 600 שקל 965P או ASUS DLX יש להם את אותם הביצועים ?

בוטן שואל אז למה מחירים שונים כלכך ... כי סך הכול יש את אותם ה מקקים בכול הלוחות לא ?

פורסם

הצ'יפסט 965 זהה בכל הלוחות אבל, יש חברות שמוסיפות דברים על הצ'יפ הזה ולכן זה יותר יקר.

לדוגמא תיקח את ג'יגבייט S3 וDS3.. הם אותו דבר רק שב-DS3 הוא יחזיק לך יותר זמן בכלל הקבלים שיש בו שהם מאלומיניום..

לא חסר חברות שמוסיפות לזה עוד ועוד..

DS4.. קירור צ'יפסטים ו-DQ6 אותו צ'יפ פשוט יש יותר פיצ'רים.

פורסם

אותם ביצועים, עם נטיות קטנות לכאן או לכאן

אגב, לא מחייב שלוח יקר יותר יניב ביצועים טובים יותר

פורסם

בוטן מפחיד אותי.

יש את היכולות הבסיסיות של השבב, אך כל יצרנית מוסיפה/משנה מספר פונקציות ואת הקונפיגורציה שבא השבב בשימוש.

פורסם

---זה מסתכם בזה שאם אני קונה לוח אם ב 600 שקל 965P או ASUS DLX יש להם את אותם הביצועים ?

ממש לא ה965P שלGA מגיע לבאס 500 בערך.. הDLX יש כאלה שהגיעו איתו ל600

חוצמזיה שהDLX תומך מחלקים שזה ממש עוזר בOC וככה הזיכרונות פחות יגבילו אותך בOC מה שה965P של GA לא תומך..

ויש לו עוד כל מיני פונקציות מיוחדות והוא פשוט יוצר יציב בOCים

---בוטן מפחיד אותי.

בוטן מדבר בגוף שלישי משומה :smile1:

פורסם
  • מחבר

בוטן שואל ולא מפחיד.

אז הרעיון שאתה משלם כסף נכבד יותר זה כדי שהיה לך את הזכות לעשות OC ?

כך זה גם בכרטיסי מסך ...?

בוטן אומר תודה .

פורסם

אפשר לשאול למה אתה מדבר על עצמך מגוף שלישי (זה מוזר) ?

פורסם

---אז הרעיון שאתה משלם כסף נכבד יותר זה כדי שהיה לך את הזכות לעשות OC ?

בעיקרון בכל לוח אם אתה יכול לעשות OC אבל אם אתה משלם כסף נכבד יותר זה כדי שיהיה לך את הזכות לעשות OC יותר גבוה..

---כך זה גם בכרטיסי מסך ...?

יש כרטיסים שטובים בOC ויש כאלה שפחות ככל שהכרטיס יותר יקר אפשר לעשות לו בד"כ OC יותר גדול אבל זה בכלל בכלל לא מחייב..

פשוט אתה אומר בפורום גרפיקה את התקציב שלך ושאתה רוצה כרטיס בתקציב הזה שהוא הכי טוב לOC ואני בטוח שהם יצאו לך את הכרטיס בשבילך..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים