פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים למעשה 2 שאלות:1. מה ההפרש בערך בביצועי המערכת בין single channel ל dual channel של 1 ג'יגה? ובמשחקים? (אני מתאר לעצמי שהשאלה כבר נשאלה, אבל מהחיפוש לא הצלחתי לקבל תשובה ברורה..)2. אם יש לי כרגע סטיק יחיד של 1GB ואני רוצה להוסיף בעוד כמה חודשים עוד אחד מדגם זהה בשביל Dual, האם יש הבדל מאשר לקנות 2 סטיקים זהים בו זמנית? (הבנתי שסטיקים מאותו דגם לא בדיוק זהים אם הם מיוצרים בהפרש של כמה חודשים אחד מהשני.. האם זה ישפיע על ריצה ב DC ?)תודה
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים מהירות הזיכרון משתפרת כמובן. ההשפעה תהיה גדולה אם יש צריכה ליותר מ1GB זיכרון.2. 99% שלא. ההבדל הוא שהצ'יפים שמשלבים על הזכרונות הם קצת יותר טובים (כמו שיפור סטפינג למעבד). יכולים להיות מקרים שבהם החליפו לגמרי את סוג הצ'יפים של הזכרון ואז תצטרך לבדוק את המקרה לגופו.
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים 1. תלוי על איזה מערכת אתה מדבר.2. אם אפשר, כדאי להשתמש במקלות זהים או דומים. אם לא, בד"כ לא נורא.
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים ---אם לא, בד"כ לא נורא.למה אבל שלא יהיה אפשר? כאילו באיזה מקרים אי אפשר?
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים במקרה שהמערכת מסיבה מסוימת תעבוד בתיזמונים אשר לא מוצאים חן בעיני אחד הזכרונות למשל.
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים מחבר תודה למגיבים1. תלוי על איזה מערכת אתה מדבר.1. מדובר במערכת של E6600... האם יש הבדל משמעותי? (אין לי אפשרות לקנות מיידית 2 ג'יגה, אז אני מתלבט האם כדאי לי ללכת בינתיים על סטיק אחד של ג'יגה או 2 סטיקים של 512MB, אבל נראה לי שאני אלך על סטיק יחיד)
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים יש הבדל. אם מדובר בזמן קצר יחסית, תשתמש במקל אחד של ג'יגה. אם אתה הולך להיות עם ג'יגה בלבד לזמן ארוך, תקנה זוג 512. אח"כ תוכל להוסיף עוד 2 ג'יגה עד לסה"כ 3.
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים מחבר אכן זמן קצר יחסית, רק מספר חודשים (סדר גודל של חצי שנה)קיצר, תודה רבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.