עבור לתוכן

שאלה לגבי שדרוג זכרון 1 ג'יגה ל 2 ג'יגה ב DC:

Featured Replies

פורסם

למעשה 2 שאלות:

1. מה ההפרש בערך בביצועי המערכת בין single channel ל dual channel של 1 ג'יגה? ובמשחקים? (אני מתאר לעצמי שהשאלה כבר נשאלה, אבל מהחיפוש לא הצלחתי לקבל תשובה ברורה..)

2. אם יש לי כרגע סטיק יחיד של 1GB ואני רוצה להוסיף בעוד כמה חודשים עוד אחד מדגם זהה בשביל Dual, האם יש הבדל מאשר לקנות 2 סטיקים זהים בו זמנית? (הבנתי שסטיקים מאותו דגם לא בדיוק זהים אם הם מיוצרים בהפרש של כמה חודשים אחד מהשני.. האם זה ישפיע על ריצה ב DC ?)

תודה

פורסם

מהירות הזיכרון משתפרת כמובן. ההשפעה תהיה גדולה אם יש צריכה ליותר מ1GB זיכרון.

2. 99% שלא. ההבדל הוא שהצ'יפים שמשלבים על הזכרונות הם קצת יותר טובים (כמו שיפור סטפינג למעבד). יכולים להיות מקרים שבהם החליפו לגמרי את סוג הצ'יפים של הזכרון ואז תצטרך לבדוק את המקרה לגופו.

פורסם

1. תלוי על איזה מערכת אתה מדבר.

2. אם אפשר, כדאי להשתמש במקלות זהים או דומים. אם לא, בד"כ לא נורא.

פורסם

---אם לא, בד"כ לא נורא.

למה אבל שלא יהיה אפשר? כאילו באיזה מקרים אי אפשר?

פורסם

במקרה שהמערכת מסיבה מסוימת תעבוד בתיזמונים אשר לא מוצאים חן בעיני אחד הזכרונות למשל.

פורסם
  • מחבר

תודה למגיבים

1. תלוי על איזה מערכת אתה מדבר.

1. מדובר במערכת של E6600... האם יש הבדל משמעותי? (אין לי אפשרות לקנות מיידית 2 ג'יגה, אז אני מתלבט האם כדאי לי ללכת בינתיים על סטיק אחד של ג'יגה או 2 סטיקים של 512MB, אבל נראה לי שאני אלך על סטיק יחיד)

פורסם

יש הבדל. אם מדובר בזמן קצר יחסית, תשתמש במקל אחד של ג'יגה. אם אתה הולך להיות עם ג'יגה בלבד לזמן ארוך, תקנה זוג 512. אח"כ תוכל להוסיף עוד 2 ג'יגה עד לסה"כ 3.

פורסם
  • מחבר

אכן זמן קצר יחסית, רק מספר חודשים (סדר גודל של חצי שנה)

קיצר, תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים