פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים עשיתי טעות וקניתי MAC ולאחר מכן גיליתי שהוא אינו מתאים לצרכי כסטודנט....
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים שכחת לציין באיזה מצב הוא ובכמה אתה מוכר אותו ודאך אגב בשביל זה יש את מדור הטרייד זון באתר.
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים מה שמפריע לו זה כניראה המערכת הפעלה.ואם זה באמת זה רק שתדע בהרבה מקומות עוברים להישתמש ב MAC אז זה זמן טוב להתחיל ללמוד גם אותו.
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים מחבר חברה זה ישמע מטומטם אבל הבעיה שלי היא העברית,המחשב מדהים באיכות מצויינת שלא ראיתי הרבה לפטופים כאלה.יכאב לי מאוד להפרד ממנו אבל הוא כרגע בגדר פיל לבן.**כסטודנט למשפטים אני צריך בעיקר עיבוד תמלילים, וזה קצתקשה שהתמיכה בעברית כזו מחורבנת.
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים מי אמר לך שהוא לא מתאים לצרכים שלך כסטודנט? יש מספיק מעבדי תמלילים למאק אתה לא חייב להשתמש בWORD אתה יודעתנסה את Mellel ו-Nisus Writer Express למה לך למכור להפסיד כדף ואז עוד להוסיף כסף בשביל עוד לאפטופולבסוף קנייה ומכירה מעל גבי הפורום אסורה אם אתה רוצה עזרה להפוך את המאק לשימושי בשבילך תערוך את ההודעה שלך ותוריד את החלקים על המכירה אם זה לא ייעשה היום אני אנעל את הת'רדנ.ב. תהנה מהמאק החדש!נ.ב.ב. אתה גם מודע לזה שהמאק מסוגל להריץ WINDOWS כן?
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים למכור מחשב בגלל עיברית יש הרבה תוכנות ל OSX שתומכות בעיברית בצורה טובה. ואם לא נוח לך איתן אתה יכול להתקין עליו XP (שזה דיי בזבוז אבל זה יותר זול מלמכור את המחשב ולקנות חדש).
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים מחבר להריץ Windows על מאק זה בזבוז, אם רוצים להריץ Windows קונים לפטופ רגיל.אני אנסה עוד כמה דברים אבל אני לא יודע.תודה על העזרה, אפשר לנעול.
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים או.קיי. ננעל אם אתה צריך עזרה בנושאים ספציפיים תרגיש חופשי לפתוח ת'רד חדש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.