פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים תוכנות שיתוף הן לא דוגמה טובה, כי הן חונקות את הפס בגלל מספר החיבורים שהן פותחות בו זמנית, ולא בגלל מהירות העלאה.כן.. במחשבה שניה זה נכון.
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים החיבורים מעמיסים על הפס רק כשיש הרבהאחרי איזה 15 דקות בלי הורדות בפנדינגסאתם יכולים לראות בסטטיטקות שאין הרבהואז אפשר להעלות בכיףאבל שוב אתם יכולים לעשות את זה גם אם מבחן UPLOAD של הספקית שלכםובו זמנית גם DOWNLOADזה לא מסובך
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים הורדתי את התוכנה הזאת אני רק צריך מדריך או משהו שיסביר לי כדי שזה לא יחסום לי את האינטרנטאתה בטח מוריד גירסה חדשה שכוללת פירוולתוריד גירסה ישנה יותר כמו 1.3 וזה לא יחסום לך כלום
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים מחבר במקום להתוכח וכל אחד יביא את הדעות שלו אולי משהו יכול להביא מדריך.למה אני צריך לבקש דבר מסויים ובמקום זה אתם עוברים לנושאים אחרים.בקיצור אני צריך מדריך לתוכנה מי שיש לו שיביא.תודה מראש.
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים "תוכנות שיתוף הן לא דוגמה טובה, כי הן חונקות את הפס בגלל מספר החיבורים שהן פותחות בו זמנית, ולא בגלל מהירות העלאה."לא יודע עד כמה הדוגמה טובה..אבל יש 2 מצבים עיקריים:1-מודם מחובר ישירות למחשב ואתה מריץ תוכנות p2p ברקע--אם לא תגביל מהירות העלאה..רוחב הפס שלך יחנק ולא תוכל לגלוש,בלי קשר למספר החיבורים הפתוחים ברקע שלא אמורים להשפיע.2-מחשב מחובר לנתב--אז מספר החיבורים והעלאה ישיפעו בשני מצבים:א.מספר חיבורים בו-זמנית גדול מידי על הנתב יגרמו לעומס ואז כתוצאה מכך יתחלשו תופעות של גלישה איטית ועד לניתוקים וקריסת הנתב.ב.מספר חיבורים בו-זמנית לא גדול מידי,אבל העלאה גדולה,יתסמו את רוחב הפס ולא יהיה ניתן לגלוש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.