פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים לפי כך אתה תומך בדעתי natan אבל אני יודע שאני קצת סותר את עצמי פההחמור משתמש ב UDP להעברה של הקבצים עצמם ולא ב TCPTCP הוא משתמש לחיבורים עם השרתים וכואז איפה בדיוק צוואר הבקבוק?בחמור ?בפרוטוקול?בחיבור?או שאין אחד בכלל?אני טוען שבחיבור
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים אתה מבלבל קצת את הדבריםהחיבור לשרתים בחמור נעשה דרך פרוטוקול TCP, כלומר רוב התעבורה שלך מתבצעת על גביו ולכן השפעת ה-UP על ה-DOWN קריטיתהחמור עושה שימוש ב-UDP, אך רק לצורך החיבור לרשת הקדמליה (KAD) שכמות התעבורה בה נמוכה מזו שעוברת בדרך התיווך של השרתיםאגב, האמינות של ה-UDP נמוכה, כי אין בקרה אם החבילה הגיעה או לא הגיעה, המחשב השולח פשוט מפציץ אותך בחבילות בלי ידיעה מה כן עבר ומה לא.לגבי צוואר הבקבוק שאתה מדבר עליו, הפתרון הכי פרקטי הוא לראות את החיבור שלך כצוואר הבקבוק, כי הוא מגביל אותך מבחינת מהירות השליחהתסכים איתי שיותר מעשי לשנות את החיבור שלך מאשר לשנות את הדרך שבה רוב השרתים בעולם פועלים
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים זה ממש נכון מה שאתה אומר שם על UDPכן הפרוטוקול לא בנוי עם בקרת הגעההרעיון הוא שאתה אמור לשים אחדזה פשוט יותר נוח למתכנתיםוכן ההעברה של הקבצים בין המחשב שלך למחשב של מישהו אחדנעשת ב UDP ולא ב TCP בנוסף ל KADולא מדובר פה בפתרון הכי פרקטיאלא בפתרון הנכון.
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים גודל האישורים הוא לא עד כדי כך גדול שיכולים להגיד שבגללו המהירות היא איטית. אומנם יש תקורה מסויימת, אך היא לא מורגשת עד כדי כך.זה לא גורם להורדה שלך להיות כאשר 20Kbps כאשר אתה מעלה במהירות 12Kbps.
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים איזה אישורים אתה מדבר?התחברויות של השרתים?ואם אתה טוען שזה לא אמור לקרותתבדוק אצלך בבקשהכי אם באמת זה נכון וזה לא קורה אצלךאז אני מבין שיש לי שני חיבורים לאינטרנט משני ספקים שונים בשני תשתיות שונות בשני מקומות שונים במרחקים שונים מהמרכזיותשפשוט משום מה לא פועלים כראויואם זה נכון אני מוכן אפילו להתנתק בתנאי שאתם מראים לי הוכחות
פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים אני מפצירבכל אחד בפורוםשיראה לי הוכחות שהוא מסוגל להעלות ולהורידביחדוBOTTLENECK לא נמצא בחיבוראלא בתוכנה וכואחרת אני מחשיב את זה ניצחון לחוסר יכולת של חברות האינטרנט לספק לנו חיבור אסימטרי מלא
פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים הבעיה שלך היא לא בתוכנה או איך להגדיר אותההבעיה היא בפס שלךבמיוחד אם יש לך ADSLבארץ ישנן מהירויות העלה מאוד נמוכותברגע שאתה מנצל את כל הפס בכיוון מסויים אז הוא תפוסמטאפורה שאולי תבהיר את העיניין:הפס שלך הוא כמו כביש עם נתיב בודד אבל דו סיטריכלומר כאשר אתה מוריד אז הכביש למעשה מלא -> אבל בכיוון אחדוכאשר אתה מעלה הכביש מלא בכיוון שני, ולכן אתה לא יכול להמשיך לעלות במהירות מלאהאתה יכול למעשה לחשב כמה אתה יכול להשתמש בפס על ידי חישוב אחוזיםכמה אחוז אתה מעלה הסך כל מהירות העלאה שלךאת זה אתה מכפיל במהירות ההורדה שלךנגיד עם אתה מעלה ב 100Kbit מתוך 128Kbit שזה בערך 78 אחוזאומר שנשאר לך 22 אחוז בערךאז את זה אתה מכפיל במהירות ההורדה שלך 187.5KB שזה מגה וחצי ביט אתה יכול להוריד רק במהירות של 40 KB בערךאני מקווה שאין לי פה טעויות ואם כן אשמח לקבל תיקוןמסכים ב99% כמעט הכל נכון.אפילו אם תצלצל לתמיכה שלך זה מה שהם יגידו לך.ואם אתם רוצה לדעת למה 99 ולא 100 אני אסביר את מה שהוא אומר בדרך יותר פשוט:נגיד ואתה רוצה להוריד ממישהו משהו אוקי.עכשיו אתה צריך לבקש בקשה כל פעם לחבילת מידע שהוא יעביר איליך (כמו בIE - "שולח בקשה לשרת").מתי שאתה מעלה במהירות המירבית של החיבור שלך אתה "מפריעה" ודיי חוסם את התודות ואת הבקשות לאותו אחד שאתה רוצה להוריד ממנו.וזהו זה כל הסיפור בקצרה!מקווה שעזרתי וסגרתי עניין Nakash5 ;D
פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים מסכים איתך ב 99.9 אחוז ^^^ רק רציתי לתקן אתה מסכים איתי ב 100% אבל פירטת יותר את הסיבה ואני הסברתי את המעשיות במספרים תודה רבה, סוף סוף.... אני עוד חשבתי שזה ימשך לנצח
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים מחבר הורדתי את התוכנה הזאת אני רק צריך מדריך או משהו שיסביר לי כדי שזה לא יחסום לי את האינטרנט
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים אין קשר בין מהירות ההעלאה להורדה. הוא יכול להוריד ב190KBPS ולהעלות ב16 KBPS באותו זמן.אני לא חושב ככה... נראה שבמהירות אפלואד גבוהה הפס נחנק (תחת תשתית ADSL). באופן אישי אני יכול לומר לך שברגע שהאפלואד כולו תפוס ואין הורדה בכלל למשל, אי אפשר להשתמש בהורדה באופן מלא.
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים אמרתיתפעיל את חמור שלך על מקסימום פסותעשה בדיקת הורדהאתה אפילו יכול לראות שאם אתה נותן לו להעלות יותר מהפס המותרהוא יחנק וירד בכמה KB נוספים
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים גם אני מסכים עם Xthread.אי אפשר לנצל בו-זמנית מהירות מקסימלית של DW ו UP ושימוש באחד מהם,תמיד ישפיע על השני כאשר עוברים נתונים ברוחב הסרט שלנו.לדעתי,מהירות גבוהה של up חשובה יותר מאשר מהירות DW לתוכנות p2p.משהו פה הזכיר אסימטרי,זה בסה"כ רומז לעובדה שטכנולוגיית adsl מנצלת את רוב רוחב הפס להעברת נתונים אל המשתמש, ומותירה רק חלק קטן מרוחב הפס להעברת נתונים מהמשתמש.
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים תוכנות שיתוף הן לא דוגמה טובה, כי הן חונקות את הפס בגלל מספר החיבורים שהן פותחות בו זמנית, ולא בגלל מהירות העלאה.צריך לבדוק עם הורדה מFTP והעלאה לFTP.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.