פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים כשאני מפעיל את האמיול הוא מכביד לי על האינטרנט.אם האמיול פתוח פשוט לגלוש זה סיוט.אני צריך מידע או תוכנה .שאני יוכל גם לגלוש כמו בנאדם .וגם להפעיל את האמיול.{אין לי בעיה שהאמיול יכביד על המחשב יש לי הרבה זיכרון אני צריך שהוא לא יכביד על הגלישה}
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים r link=topic=215648.msg1889834#msg1889834 date=1162244292]אם אפשר להתערב פה מה התוכנה עושה? netlimiternetlimiterתחפש בגוגל.(לקרוא זה לא מילה גסה ולא צריך מדריך ל netlimiter יש שם בקושי אופציה וחצי)דרך אחרת היא להגביל את ה eMule דרך הממשק שלו .וכן, כל דרך שתבחר תגביל את מהירות ההורדה, אתה לא יכול לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.
פורסם 2006 בנובמבר 519 שנים מחבר התוכנה netlimiter חוסמת לי את האינטרנט שאני לא יכול לגלוש בכלל רק אחרי שאני מסיר אותה
פורסם 2006 בנובמבר 519 שנים הבעיה שלך היא לא בתוכנה או איך להגדיר אותההבעיה היא בפס שלךבמיוחד אם יש לך ADSLבארץ ישנן מהירויות העלה מאוד נמוכותברגע שאתה מנצל את כל הפס בכיוון מסויים אז הוא תפוסמטאפורה שאולי תבהיר את העיניין:הפס שלך הוא כמו כביש עם נתיב בודד אבל דו סיטריכלומר כאשר אתה מוריד אז הכביש למעשה מלא -> אבל בכיוון אחדוכאשר אתה מעלה הכביש מלא בכיוון שני, ולכן אתה לא יכול להמשיך לעלות במהירות מלאהאתה יכול למעשה לחשב כמה אתה יכול להשתמש בפס על ידי חישוב אחוזיםכמה אחוז אתה מעלה הסך כל מהירות העלאה שלךאת זה אתה מכפיל במהירות ההורדה שלךנגיד עם אתה מעלה ב 100Kbit מתוך 128Kbit שזה בערך 78 אחוזאומר שנשאר לך 22 אחוז בערךאז את זה אתה מכפיל במהירות ההורדה שלך 187.5KB שזה מגה וחצי ביט אתה יכול להוריד רק במהירות של 40 KB בערךאני מקווה שאין לי פה טעויות ואם כן אשמח לקבל תיקון
פורסם 2006 בנובמבר 519 שנים אין קשר בין מהירות ההעלאה להורדה. הוא יכול להוריד ב190KBPS ולהעלות ב16 KBPS באותו זמן.
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים הייתי רוצה לראות את זה....לי יש כבלים אז זה אפילו לא אמור להיות אסימטריאם אני מעלה על 13 בחמור שזה אפילו לא פס מלאאני בקושי יכול להוריד מעל 20 אם בכללאם אתה כןאז הייתי רוצה תמונה או משהובלי זלזול ,אם אתה באמת לא מוגבל הייתי רוצה לדעתאולי יש משהו לא בסדר בחיבור אצלי .כי גם אצל הורים שלי ולהם באמת יש ADSL אבל עם פס יותר גבוה משהו כמו 2.5 על 256 וגם הם לא יכולים להעלות בשיא מהירות בלי להיות מותקלים בהורדה,זה בא לידי ביטוי כשאחי משתמש בחמור ותופס את הפס ואז אבא שלי צועק אליו למה הוא לא מצליח לגלוש.אז אנא תקן אותי בסיבות אמיתיות,ולא בעזרת זריקת קביעות שאינך מיודע לגביהן.
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים הבעייה היא שכשמעלים יש תור ארוך לפאקטים היוצאים מהמחשב, וזה משעה את החזרת התשובות וקבל המידע. זה מאוד בעייתי בWEB, אבל פחות בFTP למשל. אתה יכול בכיף להוריד במקסימום באתר אחד ולהעלות במקיסמום באתר אחר.
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים שוב, לא בטוח לגבי מה שאמרתיהיה נחמד אם תוכל להביא איזה מאמר או מסמך שיתמוך בךוכן גם דוגמאישנם מספר אתרים הבודקים מהירות העלאה הורדהבצעה את שניהם במקביל תוכל לראות מה קורה
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים כל החיבורים בארץ הם אסימטריים(מהירות ההורדה!=ממהירות ההעלאה).אתה מעלה בחמור(פרד ד.א) ב12 ומוריד ב- 20 מכיוון שזה מה שאחרים יכולים להעלות לך, ולא בגלל מה שאתה יכול להוריד.אבא שלך לא יכול לגלוש באינטרנט כשאח שלך באימיול מכיוון שכשאתה גולש באינטרנט אתה צריך לשלוח את הREQUEST שלך לשרת. אם אתה מפוצץ את ההעלאה שלך בEMULE, ברור שלא יהייה לך מספיק בשביל לשלוח את הREQUEST הללו.ובלי קשר, ביקשת תמונה שלי מעלה באימיול ומוריד על המהירות המקסימאלית? אני מבקש ממך משהו פשוט יותר. תביא לי תמונה שלך מוריד מהמהירות המקסימאלית.
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים לא לא דיברתי על להוריד בחמור בזמן ההעלהאלא בכלליתשוב, לא בטוח לגבי מה שאמרתיהיה נחמד אם תוכל להביא איזה מאמר או מסמך שיתמוך בךוכן גם דוגמאישנם מספר אתרים הבודקים מהירות העלאה הורדהבצעה את שניהם במקביל תוכל לראות מה קורהאמרתי בפירושיש מלא אתרים שנותים לך לבדוק העלאה והורדהתריץ את שניהם במקביל ותראה את המהירותזה מה שביקשתיאפילו לא צריך להדליק את החמור
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים אין שום אפשרות להוריד במהירות המירבית ולהעלות במהירות המירבית בו בזמןברמת הפרוטוקול זה לא אפשרי מכיוון שעל כל חבילה שמתקבלת המחשב צריך לשלוח אישור קבלה (ACK)ברגע שה-UP במקסימום קצב שליחת ה-ACK יורד מאוד, כתוצאה מכך המחשב מקבל פחות חבילות בזמן נתון ולכן גם מהירות ההורדה יורדת דרסטיתלמידע נוסף:http://he.wikipedia.org/wiki/TCP
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.