פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים חיובי.לא יודע בקשר לפינגים גבוהים, לא בדקתי, אבל באמת הרגשתי בירידה במהירות הגלישה אתמול והיום (איזור הצפון)
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים אני הרגשתי בהבדל עצום!היו פיגנים גבוהים ומידי פעם האינטרנט לא הגיב למשך 5 דקות או אפילו יותר.
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים כל מי שבכבלים בHOT מן הסתם.וכן גם אני שמתי לב. לא יצא לי להרים טלפון לספקית ו/או לתשתית. מישהו לוקח יוזמה?
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים גם אני מצתרף!יש לי גם ניתוקים כבר 3 ימים! בילתי נסבל.כבר צלצלתי, הם לא יודעים על ביות בתשתית. המדם שלי במעכב ל 24 שעות. אני יעדכן הותם מחר.
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים לגבי הבעיה האם ניסיתים להתנתק ולהתחבר מחדש וזה פתר את הבעיה ? או שזה לא פתר את הבעיה , אני פשוט גם סובל מזה כמה ימים וכנראה יש איזה בעיה לא אצל הכבלים אלא אצל חלק מהספקים כי שאני החלפתי שרת DNS נפתרה לי הבעיה של האיטיות , (אני נמצא בחיבור ללא חייגן)
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים לא מרגיש כלוםעכשיו שפרסמתי הודעה ראיתי שיש איטיות למרות שאני מפעיל אזואוס על 10KB ותוכנת עידכון לאיזה משחק במהירות לא ידועה |:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.