פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים שלוםאני מנוי של ברק ושל הוט באזור ירושלים בחבילת 1.5ההורדה היא במהירות מקסימלית כשאני מוריד קובץ וגם הגלישה נראית חלקה גם ההעלאה היא במהירות 17 וחצי ובכלליות אין בעיות בגלישה.הבעיה היא שתוכנות השיתוף זוחלות אצלי.ממש זוחלות ובקושי עובדות בקצב של מעל 10 ק"בגם פירמוט לא פתר את הבעיהמה יכול להיות העניין?
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים הבעיה היא לא באינטרנט אלה בתוכנות עצמןלא תמיד יש לך ממי להוריד, אבל תנסה לשנות בהגדרות כך שאתה תשתף ללא הגבלה אני מצאתי שלמרות שיהיו כאלה שיגידו לך שזה מוריד את מהירות ההורדהשלך זה גם משפר פלאים את ה"נדיבות" של התוכנה עצמה ואתה מוריד במהירויות גבוהות יותר(אם אתה חושב שאתה תצליח להוריד במהירות של האינטרנט שלך אז לצערי אתה יכול להמשיך לחלום כי כפי שציינתי זה תלוי בתוכנה וגם אל תשכח באלו שאתה מוריד מהם ובאינטרנט שלהם)
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים מחבר פשוט שלא רק התוכנות האינטרנט למרות שאני מקבל את מלוא המהירות הוא לא חלקמקרטע ולוקח זמן להגיבהמודם שלי חדש והוא TERAYONTJ 715אני מקווה שמישהו יצליח לפתור לי את הבעיה
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים ניסית לברר אצל החברות שאתה מנוי אצלהן?אולי הבעיה היא קודם כל איתם ואם לא אז יעזרו לך פה
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים יש לי שאלה קצת לא קשורה אבל עדיין קשורה קצת לנושא.אם אני מתקשר לספק שלי ואני אומר לו שמהירות ההורדה שלי באימיול נמוכה הוא יכול להגיד לי מה הבעיה או שאסור להם לבדוק בעיות שקשורות לאימיול וכד'?
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים הוא לא יבדוק ספציפית לאימיול - כי כמו שאמרו לך פה מהירות ההורדה באימיול תלויה בהגדרות של התוכנה ובמשתמשים שאתה מוריד מהםאם הבעיה שלך היא לא רק באימיול אז תרים להם טלפון
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים פשוט יש לי איזה קטע עם האימיול וכל תוכנת שיתוף אחרת, ניסיתי איזה 50 תוכנות שונות וגרסאות שונות של אימיול וביטורנט ובכולם מהירות המקסימום היא לא יותר מ40 במקרה הטוב, בדרך כלל זה עומד על 10 ק"ב לשנייה לא משנה מה אני מוריד. וכמו שאני רואה פה אצל אנשים זה מוריד במהירות ממוצעת של 100+ ואצלי זה לא מגיע סך הכל ל50... וככה זה כבר הרבה זמן לאחר כמה פורמטים. תמיד חשבתי שככה זה אמור להיות אבל עכשיו שאני רואה אנשים אומרים שהמהירות שלהם 100+ זה גורם לי לתהות אם הבעיה היא בספק. זה יכולה להיות בעיה בספק?
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים זה לא קורה הרבה שמהורדה אחת באימיול תקבל 100 ויותראבל אם אתה מוריד כמה סרטים ומשחקים ביחד זה בהחלט יכול להיות 100 ויותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.