עבור לתוכן

בעיות בחיבור האינטרנט

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מנוי של ברק ושל הוט באזור ירושלים בחבילת 1.5

ההורדה היא במהירות מקסימלית כשאני מוריד קובץ וגם הגלישה נראית חלקה

גם ההעלאה היא במהירות 17 וחצי ובכלליות אין בעיות בגלישה.

הבעיה היא שתוכנות השיתוף זוחלות אצלי.

ממש זוחלות ובקושי עובדות בקצב של מעל 10 ק"ב

גם פירמוט לא פתר את הבעיה

מה יכול להיות העניין?

פורסם

הבעיה היא לא באינטרנט אלה בתוכנות עצמן

לא תמיד יש לך ממי להוריד, אבל תנסה לשנות בהגדרות כך שאתה תשתף ללא הגבלה אני מצאתי שלמרות שיהיו כאלה שיגידו לך שזה מוריד את מהירות ההורדה

שלך זה גם משפר פלאים את ה"נדיבות" של התוכנה עצמה ואתה מוריד במהירויות גבוהות יותר

(אם אתה חושב שאתה תצליח להוריד במהירות של האינטרנט שלך אז לצערי אתה יכול להמשיך לחלום כי כפי שציינתי זה תלוי בתוכנה וגם אל תשכח באלו שאתה מוריד מהם ובאינטרנט שלהם)

פורסם

לא ציינת אם אתה עובד עם נתב, אבל אם כן, תוודא גם שהפורטים פתוחים.

פורסם
  • מחבר

פשוט שלא רק התוכנות

האינטרנט למרות שאני מקבל את מלוא המהירות הוא לא חלק

מקרטע ולוקח זמן להגיב

המודם שלי חדש והוא TERAYON

TJ 715

אני מקווה שמישהו יצליח לפתור לי את הבעיה

פורסם

ניסית לברר אצל החברות שאתה מנוי אצלהן?

אולי הבעיה היא קודם כל איתם ואם לא אז יעזרו לך פה

פורסם

יש לי שאלה קצת לא קשורה אבל עדיין קשורה קצת לנושא.

אם אני מתקשר לספק שלי ואני אומר לו שמהירות ההורדה שלי באימיול נמוכה הוא יכול להגיד לי מה הבעיה או שאסור להם לבדוק בעיות שקשורות לאימיול וכד'?

פורסם

הוא לא יבדוק ספציפית לאימיול - כי כמו שאמרו לך פה מהירות ההורדה באימיול תלויה בהגדרות של התוכנה ובמשתמשים שאתה מוריד מהם

אם הבעיה שלך היא לא רק באימיול אז תרים להם טלפון

פורסם

פשוט יש לי איזה קטע עם האימיול וכל תוכנת שיתוף אחרת, ניסיתי איזה 50 תוכנות שונות וגרסאות שונות של אימיול וביטורנט ובכולם מהירות המקסימום היא לא יותר מ40 במקרה הטוב, בדרך כלל זה עומד על 10 ק"ב לשנייה לא משנה מה אני מוריד. וכמו שאני רואה פה אצל אנשים זה מוריד במהירות ממוצעת של 100+ ואצלי זה לא מגיע סך הכל ל50... וככה זה כבר הרבה זמן לאחר כמה פורמטים. תמיד חשבתי שככה זה אמור להיות אבל עכשיו שאני רואה אנשים אומרים שהמהירות שלהם 100+ זה גורם לי לתהות אם הבעיה היא בספק. זה יכולה להיות בעיה בספק?

פורסם

זה לא קורה הרבה שמהורדה אחת באימיול תקבל 100 ויותר

אבל אם אתה מוריד כמה סרטים ומשחקים ביחד זה בהחלט יכול להיות 100 ויותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים