עבור לתוכן

בחירת לוח אם

Featured Replies

פורסם

איזה לוח אם יותר טוב?

1)Gigabyte GA-G1975X-C Intel 975X Motherboard

2)Gigabyte GA-965P-DS4 Intel P965+ ICH8R chipset Motherboard

האם יש משו יותר טוב ב1100 שקל?

פורסם

ובכן, לDS4 יש מספר יתרונות:

תמיכה בIntel Core 2 Duo.

יכולת Overclock מבוססת.

תמיכה רשמית בPC2-6400.

ועוד...

פורסם

P5B DLX עדיף ל-OC

פורסם
  • מחבר

הדלוקס הזה עדיף לOC אבל האם הוא יותר טוב? מהלוחות של גיגביט?

פורסם

כן

פורסם

בהחלט כן.. וגם תומך במחלקים..(הGA לא תומך) ככה שתוכל להגיע לבאס גבוה יותר אם הזיכורנות יגבילו אותך..

בעיקרון הלוח אם הזה מגיע לבאס 500+ עם דברים אחרים לא מגבילים אותך..

אבלל אם לא מתוכנן OC ממש אין טעם להשקיע בכזה לוח.. תיקח משהו פשוט בסביבות ה600 שקל.. ממליץ על הGA945P

(אפילו תוכל לעשות איתו OC נחמד..)

פורסם

לא לוקחים 945.

אם כבר משהו פשוט יחסית קח 965-S3 שהוא ככל הנראה יתמוך במרובעי ליבה

פורסם
  • מחבר

הדלוקס מאה אחוז יתמוך במרובעי הליבה? ועוד שאלה אני די מתכנן לקנות מחשב עוד שבועיים בגלל זה כל השאלות אולי עדיף לי לחכות למרובעי הליבה מתי בערך יגיעו לארץ?

פורסם

ת'אמת אני לא יודע אם הוא במאה אחוז יתמוך אבל הערכה היא שהוא כן.

למרובעי ליבה אין לך סיבה לחכות,הם יעלו 4000-6000 ש"ח בערך,תקנה עוד שבועיים ותהנה לך,כשתחליף מחשב שוב כנראה שאז כבר הם יהיו מספיק זולים בישביל שאני ואתה וכל השאר נקנה

פורסם

---הדלוקס מאה אחוז יתמוך במרובעי הליבה?

כן.. מאה אחוז..(אבל בעידכון ביוס) אבל שוב אם אתה לא עושה OC אין טעם להשקיע בו..

---ועוד שאלה אני די מתכנן לקנות מחשב עוד שבועיים בגלל זה כל השאלות אולי עדיף לי לחכות למרובעי הליבה מתי בערך יגיעו לארץ?

לא.. הם יעלו מלא כסף מעל 4000 ועד שיגיעו מרובעי ליבה במחיר נורמלי לארץ תעבור לה תקופה די ארוכה.. וגם הם יעלו יותר.. ותצטרך לוחות אם יותר טובים ואז כבר תחכה לDDR3 שגם יעלה יותר.. בקיצור לקנות עכשיו וזהו.. זה הזמן הכי טוב כי עד שיצאו מרובעי ליבה במחיר נורמלי בארץ יעבור די הרבה זמן..

---לא לוקחים 945. אם כבר משהו פשוט יחסית קח 965-S3 שהוא ככל הנראה יתמוך במרובעי ליבה

למה לא 945? לא יהיה לו הבדל בין 945 ל965 אם לא מתוכנן OC או גם בOC עד באס 330+- ה945P יספיק..

אבל מצד שני כמו שאמרת ה965P יתמוך במרובעי ליבה שזה שיקול רציני שבאמת שווה בשבילו להוסיף את הכסף.. למקרה שבעתיד ירצה לשדרג..

(למרות שה945P אולי גם יתמוך כי כרגע בדף של המעבדים שהוא תומך על המרובע ליבה רשום under testing או משהו כזה..)

אבל כל התמיכה במרובעי ליבה גם בדלוקס וגם בGA זה רק עם תעשה עידכון ביוס.. בלי עדיכון ביוס הם לא יתמכו..

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אחי ועוד שאלה לא יהיה בעיה עם כרטיסי הDX10 מבחינת הלוח נכון<?

פורסם

לא יהיה בעיות.. אבל תשקול לקנות לוח אם תומך CF כיוון שאת הכרטיס מסך שאתה קונה בינתיים.. (אם אתה קונה) לא תצטרך לזרוק

במשך חצי שנה אתה נהנה ממנו ואז מחליף לDX10 ואז עם הCF אתה עושה שהכרטיס הישן ישמש ככרטיס פיזיקה והכרטיס DX10 ככרטיס מסך..

ככה יצא שלא זרקת את הכרטיס שאתה קונה עכשיו.. אבל בשביל זה צריך CF.. מה שטוב שלא צריך שהכרטיס פיזיקה והכרטיס מסך יהיה מאותו סוג ואפשר שיהיו מסוג שונה.. לפחות ככה ATI מפרסמים..(כמובן שהכרטיסים צריכים להיות של ATI ולא NVDIA והכרטיס שאתה קונה עכשיו צריך להיות לפחות X1300) לגבי NVDIA ממה שהבנתי תצטרך לקנות אותו כרטיס מסך ככרטיס פיזיקה ואי אפשר סוגים שונים ואז תצטרך שני כרטיסי DX10 שזה מלא כסף ככה שהפתרון של NVDIA לא טוב.. (כרגע.. אולי בעתיד הם יעשו כמו ATI)

((כל מה שאמרתי כרגע משמועות בלבד אין עוד שום דבר רישמי))

פורסם

לא יודע לגבי מה שאמרת עכשיו.

בכל מקרה,כ.מסך DX10 יהיו ב-PCIE שזה בדיוק אותה צורה כמו הדור הנוכחי ככה שלא יהיו בעיות

פורסם

---לא יודע לגבי מה שאמרת עכשיו.

כמו שאמרתי הכל מדובר בהשערות ושמועות שקראתי ושאלתי בפורום גרפיקה ומכתבות שהאתר מפרסם.. אבל זה בכלל לא בטוח..

בגלל זה אני לא יודע מה לעשות כרגע.. אני מפחד שכל העסק הזה של ATI לא יעבוד..

כתבות והטרייד על זה תראה כאן..

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=185690.0

http://hwzone.co.il/news/1143900961/29590/

http://hwzone.co.il/news/1151169309/41214/

פורסם
  • מחבר

לא אכפת לי לזרוק אותו מקסימום נתקע אותו באיזה מחשב בבית... תודה רבה עזרתם לי מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים