עבור לתוכן

שאלה בקשר להבדלי ביצועים בין מעבדים רגילים לכפולי ליבה

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע מעבד P4 3.0 GHZ, עכשיו האם כשאני קונה את המעבד E6300 עם 1.86GHZ זה למעשה 3.7GHZ רק מחולק ל-2 כי זה נראה לא בכזה יותר טוב ואולי כבר שווה להוסיף 200 ש"ח ל 4.2GHZ של E6400 ?

תודה.

פורסם

המהירות שעון של ה-6300 היא 1.86GHZ , לא כפול 2

כבר מזמן הפסיקו להשוות מגהרצים , משווים רק ביצועים

פורסם

כל השאלות שלך נענו אין ספור פעמים בשרשורים הדביקים ורגילים.

אתה מוזמן להשתמש בחיפוש.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה אני אבדוק בעוד TOPICS :)

פורסם

---יש לי כרגע מעבד P4 3.0 GHZ, עכשיו האם כשאני קונה את המעבד E6300 עם 1.86GHZ זה למעשה 3.7GHZ רק מחולק ל-2 כי זה נראה לא בכזה יותר טוב

איך זה נריאה בדיוק? אם אתה מסתכל רק על הGHZ אתה טועה כי זה לא מה שבהכרח עושה את הכרטיס יותר טוב.. והE6300 הרבה יותר עדיף על הP4..

---ואולי כבר שווה להוסיף 200 ש"ח ל 4.2GHZ של E6400 ?

אם אתה מתכנן לעשות OC בהחלט זה אופציה טובה.. כיוון שהמכפלה היותר גבוה של הE6400 תעזור לך

אם אתה לא מתכנן OC לא תשים לב להבדל בין הE6300 לE6400 ואין טעם לדעתי להשקיע בE6400 אם לא מתוכנן OC

פורסם

אין לו בכלל מושג מה זה תדר של מעבד, נראה לך שהוא הולך לעשות OC ? ::)

פורסם

עד לפני שבועיים גם אני לא ידעתי :smile1: וכל השבועיים האלה למדתי כל יום רק על OC.. ועכשיו אני מבין פחות או יותר..

אם הוא ישקיע זמן ויהיה רציני ויקרא וישאל ויראה דיונים.. הוא גם יבין תוך זמן קצר..

פורסם

האנשים עכשיו יתחילו לעבור תהליך ארוך ומעצבן (בשבילינו) בשביל להתרגל לעובדה שמהירות השעון לא קשורה לביצועים בהנחה ומשווים מעבדים לא מאותה הסדרה.

פורסם

לפותח התארד אתה צריך להבין זה שיש לך שני מעבדים לא אומר שהם תמיד יכולים לרוץ יחד יש תוכנות מסוימות שיכולות לפצל את הפעולות שלהן ובכך לנצל את העובדה שיש לך שני מעבדים אבל בשאר המקרים זה כאילו יש לך רק מעבד אחד שרץ

חוץ מזה אתה צריך להבין שכמו שאמרו לך התדר של המעבד זה לא כל מה שקובע אלה הביצועים שלו בפועל

נ.ב.

כל השאלות שלך נענו אין ספור פעמים בשרשורים הדביקים ורגילים.

אתה מוזמן להשתמש בחיפוש.

אם אתם תשלחו כל אחד שלא יודע משהו בפורום לחיפוש או ל wikipedia או אני לא יודע לאן כדי למצוא על זה מידע אז אף אחד לא ירשום כאן הודעות יותר כי סביר להניח שמשהו כמו 80% מהנושאים כבר עברו דיון בפורום זה או אחר. אם זה מפריע לכם שיש אנשים שלא מבינים או שואלים את אותם שאלות שוב ושוב אז פשוט אל תענו להם או לפחות תנו להם קישור למידע אותו הם מחפשים (אף אחד לא נולד עם המידע על תחום המחשבים זה משהו שלוקח זמן ללמוד)

אז תנסו להיות קצת יותר סבלניים לשאלות שחוזרות על עצמן ;)

עריכה:

(מצטער שעשיתי אותך שעיר לעזאזל nemesis זה לא משהו אישי)

פורסם

המינימום שאדם יכול לעשות לפני שהוא שואל שאלה זה לטרוח 5 שניות ולבצע חיפוש.

אם עדיין יש שאלות אני בטוח שישמחו לענות לו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים