עבור לתוכן

בקשה - צריך עזרה בלמצוא מעבד + לוח אם

Featured Replies

פורסם

אני גיימר די מתקדם אבל אני לי כסף לכל החלקים היתי מחליף תכרטיס מסך רק אבל זה דופק לי הכל כי אני לא רוצה לקנות כרטיס לאפיק AGP אז אני צריך לוח אם חדש ובגלל זה גם מעבד טוב לא משנה אני צריך שתמליצו לי בבקשה משהו זול שיהיה לו אפיק PCIe X16 לוח מחברה טובה אני משחק בהרבה משחקים אז זה קצת יכול להיות בעיה אבל אני מקווה שתמליצו לי על משהו טוב .

תודה לכל הממליצים והעוזרים.

פורסם

יעזור אם תיתן טווח מחירים ותגיד איזה משחקים אתה משחק בהם

פורסם
  • מחבר

מחיר בערך 1500 (יוכל להוסיף)

משחקים כבדים עכשיו BF2 FEAR וכו אבל אני רוצה במשחקים חדשים כמו splinter cell double agent מקווה שאת Rainbow Six - Vegas וUnreal Tournament 2007 Crysis (אני מוכן לשים על הגדרות בנוניות)

פורסם

היום המעבד איננו חשוב יחסית לכ.המסך .

אם יש לך מעבד ברמה של 3800+ או אינטל ב3.2GHZ אז הכרטיסים הכי חזקים יוכלו לתת את מה שהם יכולים או קרוב מאד לזה.

כרגע אין שימוש לכפולי ליבה

לשנות ל PCIE משמע מערכת חדשה - לוח, זכרון, מעבד, כ.מסך.

אוברקלוק סביר - 25% בד"כ , רק יועיל כמובן

ענין של כסף .

אני יכול לספר לך על מישהו שקנה מערכת ב3000 של סמפרון 3000/256 , DFI NF4 ULTRAII M2 , 1GB סוקט AM2, ו 7900GS וזה דופק יופי , כי הוא עושה OC (פחות ממה שאמור ) . או, יצא כרטיס חדיש של ATI לAGP , תוצרת SAPHIRE ואם יש לך 939 סביר אז לך על זה . יעלה לך הכי זול.

כנס ל pricegrabber . יש שם אפשרות לשים פילטרים וגם תגובות של מי שקנה. כך גם ב newegg

פורסם

איזה לוח אם/ מעבד יש לך? ובפרט, האם הזכרון הוא DDR2? (אחרת תצטרך לקנות גם זכרון חדש..)

והאם אתה מתכוון לעשות OC כמו ש-Ancient1 הציע?

דרך אגב 1500+ ש"ח ללוח אם+מעבד זה לא מעט, זה כבר בערך מספיק למעבד קונרו.

פורסם
  • מחבר

המערכת שיש לי עכשיו:

מעבד - PENTIUM 4 2.66GHZ

זיכרון - RAM 512 זה DDR 1

לוח אם - SI 648 Max-V (MS-6585 v5.0) (6 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio)

כרטיס מסך - GF 6600LE

שמו לב שיש לי 6600 וציפ SIS של אז מידי פעם יש לי אורטופקטים או איך שלא קוראים לזה בגלל זה אני רוצה לוח אם ותכרטיס

asdsdasdle4.jpg

לא נראה לי אני יעשה OC.

פורסם

אז אתה צריך גם זכרון חדש.. (אולי יש לוחות אם עם PCI-E ו-DDR1, אני לא בטוח, אבל לא נראה שכבר כדאי לקנות כזה אם קונים חדש)

כלומר שאם אתה לא רוצה להשאר עם כרטיס AGP (שאני לא יודע אם זה כל כך נורא בהנחה שאתה לא מתכנן שדרוג כללי בקרוב) תצטרך בערך כאמור מחשב חדש.

פורסם
  • מחבר

כן סיפור אז אני יככה לתחילת 2007 אני יחסוך כסף טוב תודה...

ויש לי 2 שאלות:

Pentium D זה כפול ליבה ששווה לקנות? או שעדיף משהו בסיגנון קורנו?

פורסם

יש לך 6600LE ולא 6600 ..

ארטיפקטים זה סיפור של קירור ולא של צ'יפסט וכזה .

תבדוק מה הטמפ' - תוריד speedfan

הכי סביר שיש לך הרבה מאד אבק על הכ.מסך . תנקה עם מכחול בכל מקום שיש במחשב ואח"כ עם שואב אבק.

אם אתה יודע איך אז תוריד קירור ממעבדים ותשים ארקטיק סילבר 5 .

כיום זה קונרו , לא פחות. תחסוך למערכת חדשה. "תחסוך" כלומר תתחיל לנג'ס להורים שלך שעוד שנה יקנו לך משהו תותחי :yelclap:.

בתלוי מתי יהיה השידרוג הבא :

תוסיף 512מגה.

אם הביצועים הם הבעיה, תוכל לשדרג לכרטיס AGP 6800GT משומש שיכפיל את הביצועים בערך, במחיר די סביר , או 7600GT AGP . משהו כמו 800שקל ?

תכנס ל tomshardware.com - וידאו , רשימת השוואה של כרטיסים.

פורסם
  • מחבר

יש לך 6600LE ולא 6600 ..

ארטיפקטים זה סיפור של קירור ולא של צ'יפסט וכזה .

תבדוק מה הטמפ' - תוריד speedfan

הכי סביר שיש לך הרבה מאד אבק על הכ.מסך . תנקה עם מכחול בכל מקום שיש במחשב ואח"כ עם שואב אבק.

אם אתה יודע איך אז תוריד קירור ממעבדים ותשים ארקטיק סילבר 5 .

כיום זה קונרו , לא פחות. תחסוך למערכת חדשה. "תחסוך" כלומר תתחיל לנג'ס להורים שלך שעוד שנה יקנו לך משהו תותחי :yelclap:.

בתלוי מתי יהיה השידרוג הבא :

תוסיף 512מגה.

אם הביצועים הם הבעיה, תוכל לשדרג לכרטיס AGP 6800GT משומש שיכפיל את הביצועים בערך, במחיר די סביר , או 7600GT AGP . משהו כמו 800שקל ?

תכנס ל tomshardware.com - וידאו , רשימת השוואה של כרטיסים.

כתבתי 6600LE לא 6600 ואני יודע שזה הגרסה החלשה

זה לא משנה שאלתי פה בפורום כבר ואמרו לי שיש בעיה בציפים של SIS (הישנים מה שיש לי....) וסדרת GF 6XXX בכל זאת אמרו לי כמה שזה קשור אולי להתחממות הורדתי speedfan אבל אין לי חישנים אז אני לא יכול לבדוק ככה חפיף אני ינקה אותו כמו שאמרתה .

ובכל זאת תודה לכולם!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים