פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים שלום!יש לי בעיה קטנה ואולי תוכלו לעזור לי.יש לי רשת פנימית בבית של כמה מחשבים.וישנו מחשב שאני מצליח להתחבר אליו מרחוק אך כאשר אני הולך ל-start->Run ומנסה להתחבר אליו הוא לא מצליח (וישנם שיתופים ואין בעיית הרשאות).ההודעה המתקבלת היא:\\(שם השרת) is not accessible. you might not have premission to use this network resource. contact the administrator of this server to find out if you have access permissions. the trust relationship between this workstation and the primary domain failed.
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים שלחתי הודעה עם פתרון על זה לפני כשבועיים. אתה צריך לשנות את ההרשאות בלוח הבקרה וכלי מערכת.
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים מחבר שלחתי הודעה עם פתרון על זה לפני כשבועיים. אתה צריך לשנות את ההרשאות בלוח הבקרה וכלי מערכת.אין לא עובדנתתי הרשאות חופשיות לכולם וכלום....יש לך רעיון למה זה? האמ תזה עבד לי עד לא ממזמן ואז היה הפסקת חשמל ומאותו יום זה לא עובד...
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים יש 2 מקומות שצריך לבדוק שם את ההרשאות-> אחד של "תן גישה", והשני של "אל תתן גישה"
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים מחבר יש 2 מקומות שצריך לבדוק שם את ההרשאות-> אחד של "תן גישה", והשני של "אל תתן גישה"מה לא הבנתי?אני נכנס ל-manage ומוסיף את עצמי ונותן לעצמי הרשאות לכל.
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים לוח הבקרה->כלי ניהול->מדיניות אבטחה מקומית->הגדרות אבטחה->פריטי מדיניות מקומיים->הקצאת הרשאות משתמש.היית שם?
פורסם 2006 בנובמבר 519 שנים מחבר לוח הבקרה->כלי ניהול->מדיניות אבטחה מקומית->הגדרות אבטחה->פריטי מדיניות מקומיים->הקצאת הרשאות משתמש.היית שם?יש שם הרבה מדינויות...איזה רשומה אני צריך לבדוק ולשנות?
פורסם 2006 בנובמבר 519 שנים אני לא בטוח אבל נראה ליadd workstations to domainאם זה לא זה הייתי מעוניין לדעת מה כןתודה
פורסם 2006 בנובמבר 519 שנים בצע גישה למחשב זה מהרשת - תוסיף את GUEST.מנע גישה למחשב זה מהרשת - תמחק את GUEST אם הוא מופיע שם.
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים אחר כך צריך לראות שבאפשרויות שיתוך יש הרשאות לGUEST. אתה יכול ליצור גם משתמש חדש ולקרוא לו BLA. לא נראה לי ששם המשתמש כל כך משנה...
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים השם משתמש לא משנה אבל חייב שתהיה לו סיסמה (כ default ווינדוס לא מאפשרת גישה מהרשת עם חשבון בלי סיסמה).ותוודא גם שהחשבון Guest לא במצב disabledושוב למה פשוט לא לשים את האפשרות: "Network access: Sharing and security model for local accounts"ב Group Policy על Classic
פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים תראה את זה:http://support.microsoft.com/kb/913628קודם כל אתה לא חייב לחטט בregistry אתה יכול לעשות את זה גם דרך Group Policy. דבר שני זה רעיון מאוד גרוע מבחינת אבטחה. ודבר שלישי אתה עדין צריך לדאוג ל ntfs permissions.
פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים סליחה אני מסכים איתך לחלוטיןעדיף לא לעשות זאת כךאבל לא ידעתי שיש פתרון אלטרנטיבי דרך GPההודעה ששלחת נכנסה ממש לפני שאני שלחתי את שליוגם אני לא כל כך בקיא בכל ההגדרות שיש ב GP ולכן לא ידעתי ישר לפנות לשםלמדתי והשכלתי תודה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.