פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים אז ככה הרשת שלי מחוברת בצורה ישירה בין שתי מחשבים ... בלי נתבישנם האנשים שאומרים שזה לא עובד או שעובד על הפנים אבל בגלל בעיות תקציב זאת הברירה היחידה נגיד ככה.הרשת פעלה אצלי בלי שום בעיה עד לפני שבוע, עד שיום בהיר אחד האינטרנט נותק בגלל "עומס" (תודה בזק )... ומאז אין למחשב השני התחברות לאינטרנטלא ביצעתי שינויים כולשהם בהגדרות... ההגדרות הם הגדרות רגילות לרשת אינרטנט .מה שהכי מצחיק אולי גם עצוב שהמחשב השני שולח מידע למחשב שלי אך המחשב שלי לא מגיב ולא שולח לו מידע חזרה (אינטרנט במקרה שלנו)מישהו יודע אולי איך לתקן בעיה כזאת, אולי הצעה ליעול?
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים תנסה לעשות פינג בין המחשבים:תלחץ על הסמל של WIN וR באותו זמן(או פשוט התחל->הפעלה)->תרשום CMD->אישור-> תרשום:ping [your-other-computer-ip] כאשר יש שם את הIP של המחשב השני אחרי PING.תלחץ ימיני->סמן->תסמן את כל מה שזה נתן לך שם ותדביק כאן(אחרי שאתה עוזב זה מעתיק אוטו').
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים מחבר pinging 192.168.0.2 with 32 bytes of data השורה התחתונה של כול זה packets: sent=4, received =0 lost =4 100 % loss שזה נדמה לי בעיה רצינית מה עושים? האי פי שהקלדתי זה האי פי של המחשב השני
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים מחבר לא!וזה כול הקטע המצחיק... המחשב לא מזהה שום בעיהתחילה חשבתי שאולי זה בפייר וואל... אבל הוא מנותק בשתי המחשביםזה כאילו המחשב שלי לא רוצה להביא אינטרנט למחשב השנילמרות שאיפשרתי לו לעשות את זה ???
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים כנס למחשב שבו אין את האינטרנט ותבדוק כי בהגדרות של הכרטיס רשת מוגדר ה IP כמו שצריךכולל Default Gateway ו DNS של ספקית האינטרנט
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים מחבר ה DEFAULT GATEWAY מוגדר... ןהוא האי פי של המחשב שלי ... של הרשת כלומרוהDNS של הספקית נמצא גם אצלי וגם במחשב השניממש אבל ממש מוזרה לי הבעיהתודה אחי שאתה עוזר לי אבל משהו פה ממש אבל ממש לא מריח טוב!
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים 1-פלט ipconfig /all משני המחשבים לפה.אתה מגדיר רק שרתי dns במחשב השני ולא בראשי.2-האם בכל כרטיס רשת,הנוריות דולקות?האם בדקת כבל רשת אחר ועדין אין לך פינג?האם יש לך לפחות פינג בכיוון ההפוך?3-מה דגם של אנטי וירוס או חומת-אש?
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים מחבר לגבי השאלות הלא סגורותיש רשת שפועלת נשלחים בייטים ומתקבלים בייטים והנורות דולקותיש שיתוף קבצים הכול פועל כשורהחומת מגן יש לי של קאספרסקי ... אבל לא כול כך קשור ניסיתי להריץ כאשר היא הייתה מנותקתעידכון!!!עכשיו כשאני עושה PING למחשב השני יש העברה שמצליחה אבל עדיין אין אינטרנט ממש אבל ממש לא יודע מה לעשותעזרה בבקשה
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים מחבר ניסיתיאין תגובה מצד האינטרנטמישהו אולי מכיר ווירוס שאולי עושה דבר כזאתאו איזה פאק של ווינדוס?
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים אם יש עכשיו פינגים בין שני המחשביםתוודא ששיתפת את החייגן...תנסה לבצע אשף רשתות של הווידנוסב-2 המחשבים
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים מחבר החייגן בשיתוףמה שגם מוזר שכשאני בודק זרימת נתונים בין 2 המחשביםאני רואה שהמחשב השני שולח לי מידעאבל המחשב שלי לא שולח לו כלום!!כאילו משהו חוסם את האינטרנט!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.