פורסם 2001 בדצמבר 2223 שנים הרייני להודיעך כי בעוד שלוש הודעות אתה מצטרף אלי, אל בת האבות של משתמי הפורום.
פורסם 2001 בדצמבר 2223 שנים ;D איזה צירוף מקרים חביב! זאת בדיוק ההודעה ה1000 שלי! הבה נפתח בקבוק שמפניה!!! במחשבה שניה, אנחנו זקנים מדי בשביל זה
פורסם 2001 בדצמבר 2223 שנים ;D איזה צירוף מקרים חביב! זאת בדיוק ההודעה ה1000 שלי! הבה נפתח בקבוק שמפניה!!! במחשבה שניה, אנחנו זקנים מדי בשביל זה הרופא אמר לי שאלכוהול לא טוב ללף שלי, זה גם הורס לי את השיניים התותבות.
פורסם 2001 בדצמבר 2223 שנים שלי אמר לי להפסיק כל פעילות גופנית, לכן ככל הנראה אאלץ לבלות את כל זמני פה בפורום בכתיבת הודעות מפגרות שרק זקני עדה סניליים כמוני יוכלו להבין... ;D
פורסם 2001 בדצמבר 2223 שנים אני גם כך יושב פה כמו גראטרי בתור דייר מוגן נתמח סעד...תגיד שטית פעם רד-בול?אמרים שזה מחייה את הגוף והנפש...
פורסם 2001 בדצמבר 2223 שנים אני גם כך יושב פה כמו גראטרי בתור דייר מוגן נתמח סעד...תגיד שטית פעם רד-בול?אמרים שזה מחייה את הגוף והנפש...לא שתיתי רד בול אבל בלעתי הרבה מאוד טבליות של Tritace (נגד לחץ דם גבוה) וגם קצת קלמנרבין בצעירותי... ;D
פורסם 2001 בדצמבר 2223 שנים לא שתיתי רד בול אבל בלעתי הרבה מאוד טבליות של Tritace (נגד לחץ דם גבוה) וגם קצת קלמנרבין בצעירותי... ;Dקמבוסילן ניסית? זה עזר לי מאוד עם בעיות הגזים, בעקבות הרד בול...
פורסם 2001 בדצמבר 2223 שנים קמבוסילן ניסית? זה עזר לי מאוד עם בעיות הגזים, בעקבות הרד בול...מתפלאים איך הם הגיעו ל1000כאן הם כבר כתבו כל אחד 3 הודעות טיפשיותואטלון בקצב קיטול העשקנים, הקרב נגד הצבא, ולוחות האפוקס הספיק לכתוב 80 הודעות ביום וחצי
פורסם 2001 בדצמבר 2223 שנים הם עשו התערבות כניראה מה יקרה שמיספר ההודעות שלהם יעלה על מיספר ההודעות של הנהלים באתר (והאים הם יקפיצו את מיספר ההודעות שלהם באופן מלאכותי רק כדי שיהיה רשום שלהם יש יותר הודעות). דן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.