עבור לתוכן

כרטיס מסך - התחממות יתר?

Featured Replies

פורסם

היי

כשאני משחק במשחקים כבדים, אחרי כמה דקות התמונה מתחילה ככה לטשטש עם כל מני צבעים מוזרים...

יש לי כרטיס מסך 6600GT 256MB של Gainward... אף פעם לא הייתה לי את הבעיה הזאת, היא התחילה רק בשבוע האחרון... עכשיו, כשאני בווינדוס, הטמפרטורה של הכרטיס מסך היא 89... לפני כמה דקות (בדיוק כשיצאתי ממשחק) היא היתה כ-125 משהו כזה... האם זה טבעי? יכול להיות שהתחממות יתר היא הסיבה לבעיה הנ"ל?

מה אפשר לעשות?

תודה מראש.

פורסם

תפרק את המחשב ותוודא שהמאוורר של הכרטיס מסך מסתובב.

אמנם כרטיסי מסך עובדים בטמפרטורות גבוהות, אבל 125 מעלות? אין מצב!

זה יכול להשמיד את הכרטיס לדעתי... (ובטח שבכיף ובקלות לתקוע משחק)

לי אישית קרה משהו דומה עם הgf שלי, אז פשוט פירקתי את גוף הקירור שלו, ניקיתי, שמתי משחה טרמית וגוף קירור של מעבד. עליו הלבשתי מאוורר של מארד ;D

זה אולי נראה מוזר ומאולתר, אבל זה ממש מגניב. הוא כל כך קריר... אבל זה רק למקרה שבאמת המאוורר שלך מת ומשעמם לך (ובא לך להתסתכן בהשמדת הכרטיס)...

gfnm7.jpg

פורסם

89 מעלות לא במאמץ אחי על תדליק את המחשב, הכרטיס יכול להישרף לך או להנזק

פורסם

במידה והאחריות בתוקף תחליף את הכרטיס...

פורסם
  • מחבר

עכשיו הטמפרטורה 68-70... בכל מקרה אני אקח אותו לבאג שיבדקו אותו... ולא, תוקף האחריות כבר פג (יותר משנה אצלי).. חח

פורסם

כשהיה לי 9800XT בשלב מסויים שמתי לב שהמאוורר שלו מרעיש קצת הרבה....בדקתי את הטמפ' ואכן הם היו על 110....אפילו לא טרחתי לפרק אותו, פשוט לקחתי אותו לחבר עם קומפרסור אוויר וניקיתי את האבק כמו שצריך. אחרי זה הטמפ' ירדה ל50....כולה אבק ותראה איזה הבדל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים