עבור לתוכן

כל מנויי אינטרנט של HOT ! בדקתם כמה עולה לכם תשתית לאחרונה ?

Featured Replies

פורסם

מדובר במנויים עד 1.5MB

שמתי לב שהרבה אנשים לא מודעים בכלל שהמחירים ירדו מ 55 ..60 שקל תשתית לחודש ל 45 שקל

הבעיה שמאז ש HOT הודיע על זה באינטרנט רוב האנשים חושבים שאוטומטית שונה להם המחיר ל 45 שקל בחודש תשתית

זהו שלא

גם אני חשבתי ככה עד שבמקרה דיברתי איתם היום לגבי משהו אחר בכלל ושמתי לב שעדיין משלם 60 שקל במקום 45

אז קחו לצומת לבכם , המחיר לא השתנה אוטומטית , צריך להתקשר ולהודיע : "שמעתי שהמחיר של תשתית הוא 45 ש"ח עכשיו ולא 60"

ואז ישנו לכם במקום .

נ.ב

עוד משהו קטן ...בקשה

הבנתי שיש אנשים שמשלמים ל 012 28 שקל במקום 35.. 40.....אם למישהו יש דרך מסויימת לגרום להם להעביר אותי למסלול כזה (צעקות לא עזרו) אני אשמח לדעת

תודה.

פורסם

צעקות בטוח לא יעזרו לך

תגיד להם שאתה רוצה להתנתק אל תפחד לא מנתקים כל כך בקלות גם אם אתה בהתחייבות

ואז יעבירו אותך לקשרי לקחות ושם תגיד שזה יקר לך מדי ואתה רוצה להתנתק ואז יוזילו לך את זה

צעקות בטוח לא!!!

פורסם

אצלי המקרה היה הפוך, שילמתי 37-38 שקל לחודש עד שהם החליטו "לעדכן" לי את המחיר ל 45 שקל!!!

התקשרתי לברר מה פשר העניין מכיוון שאינ בתחייבתי לשנתיים למחיר קבוע!!! הנציגה אמרה לי שהיה עידכון כללי של מחירים ושההתחייבות שלי הייתה רק לכבלים ולא לאינטרנט!!!

אחרי שידברתי עם מנהלת המשמרת שהודיע לי שאי אפשר לעשות כלום בקשר למחיר אמרתי שאינ מעוניין להתנתק ,וכאשר חזרה אלי נציגה של קשרי לקוחות היא אמרה שזאת "טעות" ושהמחיר לא אמור לעלות אצלי!!!

זאת כבר לא פעם ראשונה שהם עושים "טעויות" כאלה (לפחות אצלי ) ואין שום דבר שהתעקשות (ןלפעמים צעקות ) ואיומים להתנתק לא יכולים לשנות אצל הוט!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים