פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים שלום!קניתי 1900GT ורציתי לדעת איזה תוכנות רצוי שיהיו (ATITOOL וכאלה) ומה הכי מומלץ אם עדיף ישר להתקין דרייברים של אןמגה בלי להתקין בכלל CATALYSTאשמח לקבל המלצות בכלל (ולא מתוכנן כרגע OC - אולי קטנטן ביותר...)
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים אל תתעסק עם תוכנות כאלה, לפי דעתי תסתפק catalyst 6.9v תבדוק אם יש לך את הגירסה הזאת...... לא בטוח שקיבלת את בגירסה החדשה הזאת
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים אני ממליץ לך על הדרייברים המקוריים בלי CCCבמקומו תתקין את ATI TRAY TOOLS
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים אני ממליץ לך על הדרייברים המקוריים בלי CCCבמקומו תתקין את ATI TRAY TOOLSמה זה ATI TRAY TOOLS?? אני עצמי הולך לקנות X1900XT 512 ואני צריך לדעת הכל על איך לסחוט לו תאמא...
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים מחבר מה זאת אומרת בלי CCC כשמתקינים CATALYST זה ברירת מחדל להתקין CCC (גם השם של חבילת הדרייברים הוא CCC...)
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים מחבר טוב מצאתי איך להוריד רק את הדרייבר עצמו בלי CCC - עכשיו השאלה איזה מבין השניים להתקין ATI TRAY TOOLS או ATI TOOL ?וזה בא במקום ה CCC נכון?
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים טוב מצאתי איך להוריד רק את הדרייבר עצמו בלי CCC - עכשיו השאלה איזה מבין השניים להתקין ATI TRAY TOOLS או ATI TOOL ?וזה בא במקום ה CCC נכון?ATI TOOL לא מחליף את ה -CCC
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.