פורסם 2002 בנובמבר 1723 שנים שלום.רציתי לברר אם אתם יודעים על מה בדיוק אני משלם לבזק כל חודש עוד 20 ש"ח ?יש לי מודם ADSL של Alcatel, והוא לא שלי, אני משלם לבזק 150 ש"ח בחודשבמקום 130 ש"ח שיכולתי לשלם על חיבור 1.5 מגה.מה אני מקבל תמורת 20 השקלים האלה ? אם יהיו לי בעיות במודם והוא לא יהיהבשכירות אז אני אצטרך לשלם לטכנאי ?לפני מספר חודשים המודם עשה לי בעיות, אז בזק החליפו לי אותו. אם המודם היה שליולא בשכירות אז בזק לא היו באים ככה ומחליפים ?תודה.
פורסם 2002 בנובמבר 1723 שנים ה20 השקל הנוספים אומרים שאתה שוכר את המודם , וברגע שאתה תרצה להתנתק , תהיה חייב להחזיר את המודם . כשהזמנת את החיבור , לא קנית את הalcatel , אלא פשוט "השכרת" אותו .
פורסם 2002 בנובמבר 1723 שנים וכיום כל ספקית שרות נותנת את המודם !אולי כאדי לך להפסיק את השכירות מבזק ולעבור לשכירות חינם אצל ספקיות השרות.
פורסם 2002 בנובמבר 1723 שנים נאמר לי שזה לא עובד ככה .. פשוט לוותר על המודם של בזק לעומת המודמים החינמיים של הספקיותיש איזושהי הבנה ביניהם לא לשתף פעולההפתרון לזה (ע"פ תומך טכני של נטוויזן) הוא לבטל לגמרי את wow ומשם ספקית האינטרנט תדאגבזק עדיין לא נולדו פראיירים :smoke:
פורסם 2002 בנובמבר 2022 שנים מחבר אין הבדל בתמיכה ?אם עכשיו הולך לי המודם המושכר, בזק רצים אליי הביתה ומחליפים לי אותו.אם אני קונה את המודם או מקבל מתנה מאחת הספקיות, זה לא פוגע בתמיכהשאני אקבל עליו ?
פורסם 2002 בנובמבר 2022 שנים במחיר של האלקטל כיום, אני לא חושב שכדאי לך לקחת מודם USB חינמי..הוא מתכון לצרות, ואפשר להשיג את האלקטל בפחות מ300 שקל (כולל כרטיס רשת!) (בערך 230 שקל)במיוחד אם אין לך מחשב חדש, כדאי עוד יותר (USB לוקח משאבים, אתה מוזמן לעשות חיפוש בפורום)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.