עבור לתוכן

קניית רמקולים 2.1 ב- 150-200 ש"ח

Featured Replies

פורסם

טוב צ'מע בטווח מחירים כזה בכל מקרה לא תקבל משהו איכותי במיוחד אבל אם אתה רוצה לפחות לשמוע קצת באס מהסאב וופר שלא יושב שם בשביל היופי (וגם בזה הוא לא יצטיין במיוחד) אז לך על ה-INSPIRE 2500 ואל תקנה SBS.

פורסם
  • מחבר

בסוף אחרי התלבטויות (והרבה הערות ממכם ;) ) אני כנראה אשקיע בכל זאת את העוד 100 ש"ח ואלך לכיוון הInspire 2500 ב-265 ש"ח.

אבל עכשיו קראתי קצת את הביקורות עליו ב-Zap ובניגוד ל-SBS370 שכמעט כולם משבחים אותו, שם יש לא מעט שאומרים שהם ככה-ככה ושהם לא מחזיקים טוב הרבה זמן ואפילו אחד שאמר:

"יש לי עוד זוג רמקולים של קריאייטיב SBS 370, גם כן על אותו עיקרון רק שהם עלו 170 ש"ח (כמעט חצי משאלה עלו) ונותנים ממש את אותה התמורה ואפילו הסטליטים שלהם חדים יותר...".

אתם אומרים שהם שווים את ה- 265 שקל (100 יותר מ-SBS370) למרות הביקורות האלה?

אני אשמח לדעת אם מי שממליץ בכל זאת על ה-Inspire מתמצא היטב בתחום (בפרט אם הוא באמת מכיר את ה-SBS) ולא אולי אנשים שיש להם Inspire והם מרוצים אבל הם לא באמת יודעים שהוא יותר טוב מה-SBS..

הערה: אני חייב לקנות את הרמקולים מחר אז בבקשה תענו מהר.

פורסם

כל מי שאומר לך "אל תקנה SBS, תשקיע יותר בINSPIRE" פשוט אין לו מושג. אלה אנשים שחושבים שמה שיותר יקר יותר טוב, בלי שבכלל בדקו על מה מדובר. הSBS הוא פשוט דגם שמיועד לשוק בארה"ב, לאומת הINSPIRE לאירופה. זה כל ההבדל(רק שהINSPIRE קצת יותר חזקים, מה שמשפיע רק בווליום מקסימלי) אבל הסאונד שלהם זהה, אותו דבר בדיוק מבדיקה ישירה. קניתי את הSBS 370 לנייד ואני נהנה מכל רגע... ואני אחד שיודע להעריך סאונד עם מערכת קולנוע ביתי ב7000 ש"ח. לך על ה370 ואל תשלם שקל יותר כי אתה פשוט תבזבז כסף...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים