עבור לתוכן

קניית רמקולים 2.1 ב- 150-200 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 למחשב בתקציב של 150-200 ש"ח (או מקס' טיפה יותר), בעיקר למוזיקה.

חשבתי על Creative SBS390, האם זאת הבחירה הכי טובה ? (אני מעדיף שיהיה שקע לאוזניות כמו שיש בו, אבל זה לא חובה לחלוטין)

מה שכן אני צריך את הרמקולים עד יום חמישי, מה שאומר שכנראה אני אצטרך לאסוף בעצמי לכן צריך לקנות את זה מחנות באזור המרכז, אני גר באזור גבעתיים, רמת גן. (למשל חנויות באזור שיכולות להתאים- LogicPC, Pompa)

תודה

פורסם

עדיף שתשקיע 250 ותקנה את ה Creative Inspire 2.1 הם עדיפים

פורסם
  • מחבר

265 ש"ח (המינימום בשביל זה ב-Zap לא כולל התוצאה הראשונה שזה רמקולים מחודשים) זה יותר מידי.

חוץ מזה?

בבקשה תענו כי כאמור זה די דחוף לי, אני מאד רוצה לקנות כבר מחר מחרתיים ולא לדחות לרגע האחרון.

פורסם
  • מחבר

אני מעדכן את השאלה.. אחרי שבדקתי ב-7 חנויות, הבנתי שהפסיקו לייבא בינתיים את SBS390 ולאף אחד כבר לא נשאר במלאי.. (ב-LogicPC אמרו לי שבדיוק מכרו באותו היום את האחרון שהיה להם..) :(

בבקשה תענו, מה כדאי לקנות בתקציב שלי אם כן?

פורסם

תוסיף עוד 30 ש"ח ותקנה קריאטיב 2500.

פורסם
  • מחבר

איך 30 ש"ח, כבר אמרתי בהודעה קודמת שזה עולה 265 במינימום.. (אם אתה מתכוון ל-229 שבזאפ אז כמו שאמרתי זה רמקולים מחודשים, למרות שב-Zap הם לא מצוינים ככאלה)

הצעות יותר זולות בבקשה?

פורסם

איך 30 ש"ח, כבר אמרתי בהודעה קודמת שזה עולה 265 במינימום..

נו מה יהיה איתך?

111ef6.jpg

פורסם

הוא אמר שהוא בדק והם מחודשים מה קשה להבין :screwy:

פורסם
  • מחבר

להגנתו יאמר שאת הסוגריים הוספתי בעריכה אחרי שהוא כנראה קרא את ההודעה, אבל אם הוא היה קורא את ההודעה הקודמת שלי גם שם רשמתי את זה..

בכל מקרה, עכשיו כשאנחנו יודעים שהם עולים 265 ש"ח...

PTTM, גם 246 ש"ח חורג בהרבה מ-200, אי אפשר משהו שלא עובר את ה-200 מקס' 210? (ואם יש משהו מספיק טוב בפחות מ-200 אני גם אשמח..)

פורסם

אני במקומך הייתי חוסך עוד איזה 200-300 ש"ח והייתי מביא משהו סביר... לקנות קופסאות שימורים מנגנות במחיר של 150-200 זה כמו לזרוק כסף לאויר לפי דעתי...

פורסם

להגנתו יאמר שאת הסוגריים הוספתי בעריכה אחרי שהוא כנראה קרא את ההודעה, אבל אם הוא היה קורא את ההודעה הקודמת שלי גם שם רשמתי את זה..

בכל מקרה, עכשיו כשאנחנו יודעים שהם עולים 265 ש"ח...

PTTM, גם 246 ש"ח חורג בהרבה מ-200, אי אפשר משהו שלא עובר את ה-200 מקס' 210? (ואם יש משהו מספיק טוב בפחות מ-200 אני גם אשמח..)

אני קניתי את שלי ב-200 שקל מחנות מסוימת, דבר איתי בבפרטי.

פורסם
  • מחבר

תודה, אכן יש להם Altec Lancing 121IE (אני לא יודע מה זה ה-IE, אם זה שונה מה-I) ב-200 ש"ח.

אלה רמקולים טובים למחיר שלהם, אתה מרוצה?

יש כאן עוד אנשים שמכירים את הרמקולים האלה?

עריכה: יש בזאפ גם IE ב-http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=347373

נראה לי שזה אותו דבר כמו ה-I, וסתם החנויות שקוראות לו ככה יקרות יחסית. תחת השם IE המחיר המינימלי הוא 207 (כלומר עדיין זה קצת יותר זול ב-200).

אם כן, אלה אכן רמקולים טובים?

עריכה 2: שמתי לב שאין להם ווליום חוץ מאשר על הסאב שזה לא נוח לגישה, חסרון די משמעותי.. אלא אם כן יש להם יתרון משמעותי מבחינת איכות על פני SBS370שהם גם יותר זולים (166 ש"ח) אני אעדיף את ה-SBS. מה אתם אומרים?

פורסם

שים לב להבדלים בעצמה בין הIE לרגיל בתמונה:

1at7.jpg

פורסם

יש לי את ה- L121IE.

אני מאוד מרוצה מהרמקולים בכללי, זה בסה"כ רמקולים במחיר שווה-נפש שמספקים איכות סאונד צלולה יחסית.

אני לא חושב שיש במחיר הזה רמקולים מפירמה ובאיכות כזו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים