עבור לתוכן

בריחות אייפי נישנות, buffering איטי ברטואר netgear rp614v3

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון, לאחר שפעל באופן מושלם כמה חודשים התחילו הבעיות.

גלישה איטית לפעמים והורדה איטית, אך אלה זניחים לעומת תקופות בהן הראוטר פשוט לא משך כתובת mpls, היום למשל סופסופ הצלחתי להפעילו, אך האינטרנט בא והולך ובא והולך. מה אתם אומרים , לממש אחריות?

תודה.

פורסם

"בריחות אייפי נישנות", "buffering איטי", "לא משך כתובת mpls "

אין לי מושג על מה אתה מדבר.

פורסם
  • מחבר

אז חכה לאחד שמבין במקום סתם להגיב

בריחות איפי - כשהאיפי מופיע ונעלם.

buffering - טעינת סרטונים איטית באינטרנט.

mpls - חיבור ללא חייגן.

פורסם

זאת לא הייתה שאלה, אלא דרך מנומסת להגיד: "אל תדבר שטויות"

בריחות איפי - כשהאיפי מופיע ונעלם.

אין מונח כזה, כתובת IP לא "בורחת" היא יכולה להשתנות אם אתה (או ה ISP שלך) משתמש בהקצאה דינמית של כתובות IP.

buffering - טעינת סרטונים איטית באינטרנט.

קודם כל זה לא נכון, דבר שני זה מונח מאוד כללי ולא מוגבל רק לווידאו באינטרנט, ודבר שלישי הראוטר שלך לא עושה שום buffering

mpls - חיבור ללא חייגן.

לא בדיוק... MPLS זה Multiprotocol Label Switching , טכנולוגיה שפותחה במקור על ידי Cisco והיום היא סטנדרט פתוח,

אתה יכול לקרוא עליה עוד ב RFC 3031

ועכשיו לבעיה:

לפני שאתה רץ להחליף ראוטר , קח בחשבון שהבעיה יכולה להיות גם בתשתית (במיוחד כשיש גשמים) לכן אני מציע לך להרים טלפון לספקית.

רק השבוע אצל החברה שלי לשעבר הייתה בעיה דומה מאוד בגלל רטיבות בקיר ככה גם אצל השכן שלי.

פורסם
  • מחבר

אני לא אחד שמדבר שטויות בלי הרף פשוט ככה הצלחתי להגדיר את זה.

איך אתה קורא לעובדה שהאייפי מופיע ונעלם כל כמה שניות? , זה לא כאילו שאיתחלתי, הוא פשוט נעלם.

ואיך אתה מסביר את העובדה שהמודם פועל באופן ישיר עם המחשב ללא בעיות?

ואכן הbuffering דרך המודם היה תקין. אך דרך הראוטר לא, וזה רק באתרים מסויימים, ומהירות ההורדה לעומת זאת תקינה.

ועשיתי זאת עשרות פעמים .

כש"הגדרתי" buffering לא רמזתי למה שאתה אומר רק הסברתי מה קורה עם הbuffering לא רציתי להסביר מהו.

פורסם

איך אתה קורא לעובדה שהאייפי מופיע ונעלם כל כמה שניות? , זה לא כאילו שאיתחלתי, הוא פשוט נעלם.

ניתוקים...

ואיך אתה מסביר את העובדה שהמודם פועל באופן ישיר עם המחשב ללא בעיות?

למה אתה לא אומר דברים כאלה לפני?

זאת כנראה לא בעיה בתשתית, אלא בראוטר עצמו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים