פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים אז ככה יש לנו רשת בביתוכאשר היום אחרי חיבוןר מחדש של הרשת ניסיתי לגשת לאינטרנט דרך מחשב הלקוחלא הצלחתיהחיבור בין משחב הלקוח למארח עובד מצויין את זאת בדקתי ע"י פינגים וע"י שליטה מרחוק ניסיתי להתקין מחדש את החיבור גם בעזרת האשף של ווינדוס וגם בעזרת המדריך פהמישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה לכך?
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים אני מנחש שאתה מדבר על ICS.קודם כל תבדוק ש ICS מודלק, תבדוק גם שהכרטיס רשת הפנימי יש לו את הכתובת 192.168.0.1 ולא כתובת APIPA תנסה גם לעשות פינג לכתובת החיצונית (תוודא שה firewall לא חוסם פינגים). אם כל זה עובד תנסה גם לעשות פינג ל 64.233.167.99 (אחת הכתובות של גוגל) אם זה מצליח זאת בעיית DNS.זה גם מאוד יעזור לי אם תגיד לי מה בדיוק השתנה ברשת שלך אחרי החיבור מחדש.
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים מחבר זאת הבעיה שאני לא זוכר..יצא לי להתחבר דרך ראוטר ושיניתי רק את הקבלת איפי לאוטומטית חוץ מזה זה מהש אני חושב שקרה..
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים 1.בדוק כי המחשב הראשי החייגן מוגדר כ Internet Connection Sharing(במידה וקיים)2.ה Firewall של XP כבוי3.את כתובות ה IP של כרטיסי הרשת ב 2 המחשבים 4.Default Gateway במחשב הלקוח5.DNS מוגדרים
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים תנסה את זה: קודם כל תבדוק ש ICS מודלק, תבדוק גם שהכרטיס רשת הפנימי יש לו את הכתובת 192.168.0.1 ולא כתובת APIPA תנסה גם לעשות פינג לכתובת החיצונית (תוודא שה firewall לא חוסם פינגים). אם כל זה עובד תנסה גם לעשות פינג ל 64.233.167.99 (אחת הכתובות של גוגל) אם זה מצליח זאת בעיית DNS.תעשה גם PING ל google לפי ה FQDN שלו ( www.google.com ).אם זה עובד זאת בעיה בדפדפן שלך או משהו דומה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.