פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים אני רוצה להמיר סרט מפורמט DIVX ל - VCDלסרט יש קובץ תרגום הניתן להוספה בצפיה בסרט.רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר את התרגום לסרט באופן מוחלט כדי שכאשר אני אמיר את הסרט התרגום יהיה בפנים.יש דרך?
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים קיימת תוכנה שנקראת avisubtitler אך מניסיון בשימוש בה היא מעלימה את הסאונד. אולי זה רק אצלי.
פורסם 2002 בנובמבר 1723 שנים http://www.geocities.com/my_onyx/DVD/DVD.htmlתודה איש!!אבל יש רק בעיה אחת אני לא מצליח להוסיף פליטר של subtitle לvirtualdub למישהו יש מושג איפה שמים את התיקייה? יש תיקיית פלאג-אינ אבל ניסיתי לשים את כל התיקיה וזה לא עובד...
פורסם 2002 בנובמבר 1723 שנים סליחה על ההקפצה... אבל הצחתי לפתור את הבעיה אבל עכשיו יש לי בעיה חדשה: בחלק העליון למישהו יש מושג כמה זמן זה צריך להשאר כך? זה אמור להסתיים מתישהו?
פורסם 2002 בנובמבר 1723 שנים פשוט סגור את זה כשההמרה מסתיימת או ברגע שאתה מגיע לשלב שאתה כבר לא צריך את VirtualDab
פורסם 2002 בנובמבר 1823 שנים אני אומנם גאון אבל לא אני כתבתי את המדריך... ;D ;D ;Dבכל אופן תהנה מהסרט (אם אתה רוצה להנות יותר תמיר אותו ל- SVCD בהנחה שה- DVD שלך תומך בפורמט הזה)
פורסם 2002 בנובמבר 1823 שנים פשוט כנס לאתר הבית של ה- DVD שלך ותבדוק אבל אם הוא הצליח VCD הוא כנראה יצליח גם SVCD
פורסם 2002 בנובמבר 2223 שנים ניסיתי לעשות את זה והכל עובד חוץ מדבר אחד:כשאני פותח ב TMPGenc את הקובץ VDR, התוכנה נתקעת ואני לא יכול להמשיך.מישהו יודע מה הבעיה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.