עבור לתוכן

שאלה בנושא קו אינטרנט

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם שאלתי בנושא האינטרנט

אז ככה תראו יש לי בבית כרגע מודם אחד ושני מחשבים מחוברים אליו הבעיה העיקרית היא בעית הכבל שעובר דרך כול הבית ומתחבר למודם.

אני רוצה להשים קו אינטרנט בחדר שלי עוד קו בנוסף לזה שקיים

איך אני יכול לעשות את זה וכמה זה יעלה?

פורסם

זה יעלה בדיוק אותו דבר כמו הקו הראשון.

יש עוד אופצציה [מקווה שזה לא נוגד את חוקי הפורום], אם תשיג עוד מודם [במידה ואתה מחובר על ידי אינטרנט בכבלים או ADSL בלי חייגן באחד מהמחשבים] תוכל לחבר אותו למחשב שלך, להגדיר חייגן ולעבוד גם איתו [זה בעצם כמו חיבור חינם]

^^^ במידה וזה נוגד איזה שהוא חוק, בבקשה לערוך לי את ההודעה [מנהלי הפורומים..]

-ג'ו

פורסם
  • מחבר

אוקי להשיג מודם לא בעיה יש לי מודם שהוא לא מחובר לכלום

אבל צריך את החיבור המיוחד העגול הזה.

הקיצר אני לא רוצה להתעסק אם זה,אפשר לקבל מחירים של חבילות או מבצעים וכו..

וכמה כול ענין ההתקנה הזה יעלה.

:xyxthumbs:

פורסם

על מה לעזאזל אתה מדבר? איך הוא יחבר עוד מודם למחשב? ולמה שזה יהיה חיבור חינם?

פורסם

על מה לעזאזל אתה מדבר? איך הוא יחבר עוד מודם למחשב? ולמה שזה יהיה חיבור חינם?

פשוט מאוד, ברגע שיש לך מחשב אחד שמחובר למודם של הכבלים\ADSL ומתחבר עם הדלקת המחשב ללא צורך בחייגן, אתה יכול לחבר למחשב אחר סתם מודם שיש לך, להגדיר חייגן במחשב ולשים את השם משתמש והסיסמה שלך, והופ --- יש לך שני חיבורי אינטרנט בשני מחשבים שונים ונפרדים על אותו חשבון אינטרנט.

אוקי להשיג מודם לא בעיה יש לי מודם שהוא לא מחובר לכלום

אבל צריך את החיבור המיוחד העגול הזה.

הקיצר אני לא רוצה להתעסק אם זה,אפשר לקבל מחירים של חבילות או מבצעים וכו..

וכמה כול ענין ההתקנה הזה יעלה.

:xyxthumbs:

באופיס דיפוט או הום סנטר ניתן לקנות מפצל לחיבור של האנטנה של הטלוויזיה [במידה ויש לך אינטרנט בכבלים(ניתן לחבר את המודם של הכבלים לחיבור הממיר הרגיל, הוא עושה אותה פעולה, ואז פשוט שמים על זה מפצל, מחברים ת'ממיר והמודם ופתרת את הבעיה)] ובבזק סטור ניתן לרכוש מפצל ADSL\טלפון במידה ויש לך ADSL,.

-ג'ו

פורסם

מה פתאום. אתה לא יכול להתחבר בADSL פעמיים על אותו קו. אם אתה רוצה להתחבר פעמיים זו זמנית, אתה צריך לקנות 2 קווים. בנוסף, לא בטוח שהספקית תאפשר לך בכלל להתחבר בו זמנית עם אותו שם משתמש, מה שיחייב אותך להשתמש ב- 2 חשבונות.

פורסם

ובקשר לכבלים,

אתה לא יכול לחבר

סתם מודם שיש לך
,אתה צריך שכתובת הmac שלו תהיה רשומה אצל הכבלים
פורסם

הדרך הכי פשוטה זה מודם אלחוטי.אבל זה כרוך בעלויות נוספות על מודם חדש וכרטיסי רשת אלחוטיים.או שתעביר כבל במקביל לבית מבחוץ אם זה אפשרי.

פורסם

סלחו לי על הבוטות,

אבל כל מי שקפץ פה וניסה להראות כמהאני טועה וכמה אני לא מבין, יש פתגם על אנשים כמוכם: "חמור קופץ בראש"

אין לכם שמץ של מושג על מה אתם מדברים, ואני לא ארחיב הלאה.

[עריכה: לא כולל את התגובה של אור(לייט), שלא הבין על מה אני מדבר ולאו דווקא ביטל את מה שהסברתי...]

-ג'ו

פורסם

אולי במקום להיות כל כך דרמטי, תגיד מי ציין משהו לא נכון ולמה אתה דווקא צודק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים