עבור לתוכן

צריך עזרה ב OC על לוח P5B deluxe

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח P5B deluxe עם מעבד 6400.

ניסיתי לעשות OC, ואני לא מצליח לעבור bus של 300...

נכנסתי ל bios, שיניתי את ה frequency ל 350 למשל, והמחשב לא מדליק את המסך. למה ?. פרט לשינוי של ה Frequency ל 350, השארתי את כל השאר על Auto.

פורסם

וולטים לראם [כמות חשמל]

וולטים למעבד

תעדכן ביוס

תשים מחלקים לראם

מלא אופציות.......

-ג'ו

פורסם
  • מחבר

טוב, בדקתי שוב בצורה מדויקת יותר, המקסימום שאני מצליח להגיע אליו זה 310. על 315 הוא כבר לא עושה Boot.

אני צריך הוראות מפורטות יותר, מה בדיוק אני צריך לשנות בלוח אם ?. כרגע הדבר היחידי שאני משחק זה עם ה Frequency, וכל השאר על Auto.

תודה רבה.

דרך אגב, יש לי מאוורר של Scythe Infinity, והטמפ' נמוכות, זו לא בעיה של טמפ'.

הדבר היחידי במחשב שלי שלא השקעתי בו זה הספק, אני משתמש בספק 450W ישן, עם כבל 20pin. זו הסיבה שאני לא עובר 310 ?.

פורסם

תקפוץ ישר ל401 ומעלה, יש בעיה עם כל התדרים הנמוכים.

פורסם
  • מחבר

לא עזר. אני לא מסוגל לעבור 310.

יכול להיות שבאופן אוטומטי הוא עושה OC ל RAM או ל PCI, וזה מה שתוקע אותי ?. איך אני מוודא שלא יעשה להם OC ?

פורסם

איזה זכרונות יש לך?

פורסם
  • מחבר

1 גיגה של G.Skill

פורסם

תביא תיאור מלאה

של החלקים שלך.

פורסם

1 גיגה של G.Skill

יש הרבה סטיקים של גיגה איזה דגם?

פורסם

תעדכן ביוס ל0711 !

פורסם
  • מחבר

החלקים שלי הם:

Asus P5B Deluxe

Intel 6400 CPU

Scythe Infinity CPU cooler

G.SKILL 6400PHU1-1GBNR

Gigabyte 7600GT

עידכנתי עכשיו ביוס ל 0711, אנסה שוב.

פורסם

אל תשכח לשים יחס מעבד/זיכרון על 1:1.

כל מה שתעשה מעבר לבאס 400 יהיה תלוי במזל, מכיוון שהזיכרונות שלך לא ידועים כאיכותיים במיוחד.

פורסם
  • מחבר

טוב, בזכות עידכון ה Bios לגרסה 0711, הצלחתי לשבור את מחסום ה 310 מגהרץ, ולהגיע ל 320 מגהרץ, אבל המחשב לא היה יציב ונתקע ב Prime95.

משהו דופק לי את ה OC ואני לא ממש יודע מה...

איך שמים יחס מעבד/זכרון על 1:1, איך נקראת האופציה של זה בלוח שלי ?.

עריכה (שעה 21:30):

טוב, החלטתי שאני חייב לבדוק מה מגביל אותי לבאס של 320 בלבד (וגם זה לא ביציבות), האם המעבד או רכיב אחר. לכן, הורדתי את המכפלה של המעבד, מ 8 ל 6. כעת, העלאתי את הבאס ל 360. אם כעת המחשב יעשה Boot תקין, אדע שהמעבד דפק אותי, כיזה יוכיח שהבאס (וכל הרכיבים איתו) יכול לעלות אל מעל 320. אם לעומת זאת המחשב לא יעשה Boot תקין, אדע שרכיב אחר (ולא המעבד) מגביל אותי (מכיוון שמבחינת מהירות המעבד, אני לא מנסה לעשות לו OC בצורה זו, המהירות היא רק 2160mhz).

תוצאת הניסוי הייתה שהמחשב לא עשה Boot. מסקנה: המעבד לא האשם. עכשיו השאלה את מי להאשים... אני מוכן לשים כסף שמדובר בספק הישן, כל שאר הרכיבים שלי ידועים כלא בעייתיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים