עבור לתוכן

דעה לגבי שדרוג/החלפת המחשב..

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

בזמן האחרון חשבתי לשדרג את המחשב לי או יותר נכון חשבתי יותר לכיוון של החלפת המעבד (ראו מפרט נכחי בצד..) לאחר חיפושים ברשת המחיר הכי זול שמצאתי למעבד 3800X2 ,שמתאים לי יחסית מבחינת יחס מחיר/ביצועים, הוא סביב ה 950 ש"ח.. כבר כמעט החלטתי סופית שיום ראשון הזה אני אלך לקנות.. לפתע, ראיתי באתר של חנות מאד מוכרת שהם מוכרים את ה 3800X2 בסוקט AM2 במחיר נמוך בהרבה = 670 ש"ח!! אז חשבתי לעצמי למה שאני לא אחליף כבר את הלוח שלי על הדרך כי בכל מקרה לא סבלתי אותו SINCE DAY ONE !! ואז חפשתי גם לוחות שיתאימו לו כשאחד הלוחות שמצאו חן בעיני הוא ABIT KN9-S .. שמביא את סה"כ הקנייה שלי לאזור ה 1200ש"ח. עכשיו כאן אתם נכנסים לתמונה:

1- האם נראה לכם שזה צעד חכם בכלל להחליף את הלוח ובכך בעצם גם "להתקדם" לסוקט AM2 על הדרך? (אני בכל מקרה ישתמש בהתחלה בDDR רגיל)

2- האם יש לכם מעבד או/ו לוח יותר טוב להציע לי במחירים האלה? הדרישה שלי ללוח הוא שיהיה יציב, איכותי ואוברקלוקר לא רע מבחינת מתחים וטמפ' HTT..

3- חשבתי גם לכיוון של E6300 ולוח מתאים, אבל זה נראה לי ייצא מאד יקר.. האם זה שווה מחשבה בכלל ?

* אני לא צריך לוח עם SLI מפני שאני לא מתכוון לקנות בשנים הקרובות עוד כרטיס מסך זהה. המחשב מיועד למשחקים בשאיפה להגדרות מקסימליות.

תודה לכולם, מאד מקווה שתעזרו לי להחליט, אני כבר רוצה ללכת יום ראשון בבוקר להזמין..

פורסם

אי אפשר להשתמש ב-DDR בסוקט AM2

פורסם
  • מחבר

:-\

אכלתי אותה. תוכנית שלמה של שבועות ירדה לטמיון ונגנזה בארכיון ה"תוכניות לשדרוג המחשב שלא מומשו" שלי..

באעסה. טוב חפיף אז אולי רק שדרוג מעבד, גם ככה אין היום הבדל משמעותי בינהם..

פורסם

יש לך אפשרות שאמנם די חוסמת לך אופציות לשדרוג בעתיד, וגם לא ממש זולה - לקנות רק משהו אחד :

מעבד 3800 X2 לסוקט 939(נראה לי שזה מה שיש לך) ב-900~ שקל, והנה יש לך שדרוג למעבד. שאר המפרט שלך לא רע בכלל.

פורסם

Core"2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1095 1 1095

775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP 370 1 370

Total price 1465 ¤

מ-KSP

לדעתי זו אופציה מעניינת,יש פה קונרו שכמובן חזק הרבה יותר מהכפול ליבה של AMD שדיברת עליו,ולוח שתומך גם בזכרונות DDR1 משמע שלא תצטרך להחליף זכרונות

פורסם
  • מחבר

Core"2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1095 1 1095

775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP 370 1 370

Total price 1465 ¤

מ-KSP

לדעתי זו אופציה מעניינת,יש פה קונרו שכמובן חזק הרבה יותר מהכפול ליבה של AMD שדיברת עליו,ולוח שתומך גם בזכרונות DDR1 משמע שלא תצטרך להחליף זכרונות

אכן אופציה מאד מעניינת, אבל איך הלוח הזה מבחינת איכות/יכולות ויציבות?? אני לא מכיר את ASROCK ודי החלטתי שאחרי הלוח המאעפן הנוכחי שלי אני אלך בפעם הבאה על לוח איכותי ואוברקלוקר טוב.. אגב, המחיר פשוט מגוחך - 370 ש"ח ?? טוב שזה לא בחינם..

האם נראה לך שהלוח יהווה לי מגבלה בOC של המעבד ?

נ.ב - למה המחיר של 3800X2 בסוקט 939 גבוה ב 300 שקל בערך מסוקט AM2 ? המצב לא אמור להיות הפוך ??

פורסם

אין לי מושג לגבי ההפרשים בין הסוקטים השונים אבל ככה זה

לגבי הלוח,אני לא קראתי עליו שום ביקורת ת'אמת,אני מניח שהוא די בסיסי (כמובן בהתאם למחיר שלו) ואני כמעט בטוח שהוא אובר' גרוע ביותר

פורסם

הלוח בסיסי

עובד יציב וטוב אבל לא אוברקלוקר, בכלל

לגבי ה-AM2 vs 939

מבחינת המחיר, המחירים האחרונים של ה-939 נקבעו אי שם במאי

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותכם,

טוב אז אני אשאר נראה לי ככה בנתיים. אני לא מתכוון להצטער שוב על קניה של מוצר ירוד.

אני אחכה עוד קצת וכשזה כבר יהיה ממש הכרחי ובלתי נסבל אני פשוט אקנה מחשב חדש..

תודה לכם בכל אופן..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים