פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים יש לי רשת ביתית אלחוטית של בזקעכשיו כל פעם שאני עושה ריסט הIP שלי לא משתנהאיך אני יכול לעשות שהוא כן ישתנה בכל פעם שאני מתנתק מהאינטרנט?
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים אם יש לך נתב, תנסה לנתק אותו ולחבר אותו בחזרה. למה אתה רוצה שהוא ישתנה?
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים נסה את הדבר הבא :תגיע להתחל משם להפעלה ותכתוב CMD והוא יראה לך חלון של דוס ושם תכתוב IPCONFIG \ ReLEaSE ואחר כך תכתוב IPCONFIG \ RENEW את כל זה תכתוב בלי CAPS LOCK תנסה לשנות רווחים בין הסלאש
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים מחבר יש לי רשת ביתית אלחוטית של בזקעכשיו רציתי לדעת כמה דבריםהאם הIP שלי משתנה כל פעם שאני עושה ריסט?למה שאני בודק מה הIP של זה רושם לי 10.0.0.38 כל הזמן ולא משתנה!!!ושאני בודק באתר www.whatismyip.com אז הוא כן משתנה שאני עושה ריסטלמה אני מחובר ישירות אל האינטרנט מבלי להשתמש בחייגןהאם האינטרנט נהיה איטי ש2 המחשבים עובדיםהאם אני יכול לשחק ברשת?אם כן באיזה IP אני אמור להשתמש כי ששיחקתי בפיפא 07 כל הזמן הIP שלי היה 10.0.0.38ולא הסתדרתי עםזה וזה לא עבד לי...והאם הרשת הביתית הזאת טובהאו שיש דברים יותר טוביםכי מאז שיש לי תרשת הביתית שאני מוריד דברים הם נתקעים לי באמצע ואז זה רושם לי TIME OUT משהו כזה...אם אפשר בבקשה תשובות כי אני מסתבך עם העניין הזה ולא מתמצא בותודה מראש...
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים הרבה שאלות... הראוטר שלך מתחבר לאינטרנט(ולכן אתה בלי חייגן) ומקבל כתובת אינטרנט זאת הכתובת שאתה רואה כשאתה נכנס לאתר WHATISMYIP כדי לחלק את המידע בין המחשבים הוא נותן לכל אחד מהמחשבים המחוברים לרשת כתובת IP פנימית 10.0.0.38 וכו' הIP של האינטרנט משתנה כל פעם שאתה מתחבר ומתנתק (אלא אם אתה מבקש IP קבוע מהספק שלך) הIP של הרשת הפנימית נשאר קבוע (אם כי הוא יכול להשתנות לפעמים אבל עדיין יהיה בטווח של 10.0.0.3X). רוחב הפס שלך מתחלק בין המחשבים שמחוברים לרשת, כך שאם מחשב אחד מוריד/משתף קבצים וכו' המהירות במחשב השני תפגע אתה יכול לשחק ברשת, אתה צריך לתת את הכתובת האמיתית שלך לשם כך ולפתוח פורטים מתאימים בנתב אם יש צורך.
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים מחבר ובקשר לבעיה שההורדות נתקעות לי באמצע ורשום לי TIME OUTלמה זה קורה?זה לא קרה לי שלא הייתה לי רשתומה זה המדריך הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=211569.0 ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.