פורסם 2002 בנובמבר 1622 שנים טוב אז ככה הורדתי כמה שירים והפעלתי את הווינמפ הכול היה בסדר אבל רציתי לשנות את שמות השירים שניתי אותם וזה מה שקרה אחרי שהדלקתי את השירים:
פורסם 2002 בנובמבר 1622 שנים למה אתה חושב שמישהו ירצה לעזור לך עם כותרת כזאת?למה לעזאזל לא בפורום המתאים?ולמה לעזאזל אתה עשית סקרין שוט של כול הדסקטופ?
פורסם 2002 בנובמבר 1622 שנים נסה להחליף את הסקין של ה Winamp בסקין הרגיל.כמו כן, נסה לגשת להגדרות התוכנה (Preferences), ושם ל Display.ולוודא שהריבוע ע"י : Use Bitmap for main title display לא מסומן.
פורסם 2002 בנובמבר 1622 שנים טוב תירגע חוץ מי זה לא ידעתי לאיפה להיקנס והיה כתוב יש לך בעיה תכנית...... אז חשבתי שזה המקום! סליחה יאאלה! :-\
פורסם 2002 בנובמבר 1622 שנים אין בעד מה. אכפת לך לשתף אותנו בצעדיך, כדי שנדע איך לפתור תקלה מסוג זה לכשתופיע?
פורסם 2002 בנובמבר 1722 שנים בעצם לא ממש פתרתי את הבעיה אבל משהו דומה בווינאמפ כזה אתה בודק את שם השיר שנה וכאלה ואז שם אתה לוחץ אל:File info ואז Copy to ID3v1(אחרי שאתה לוחץ אל השיר) תיראה תמונה!: ואז זה יופיע:
פורסם 2002 בנובמבר 1722 שנים למה אתה חושב שמישהו ירצה לעזור לך עם כותרת כזאת?למה לעזאזל לא בפורום המתאים?ולמה לעזאזל אתה עשית סקרין שוט של כול הדסקטופ? ולמה לעזאזל בן אדם שיש לו פה כזה מלוכלך מנהל פורום באתר החומרה הגדול והאיכותי בישראל שאין מתחרה ורע לו ? למה !? לא פעם ראשונה שאתה מתבטא ככה כלפי גולשים זה לא מוסיף תאמין לי ..... ככה לא מנהלים אתר חומרה.תפסיק עם הדיבור הזה בבקשה אני מבקש ממך שוב!
פורסם 2002 בנובמבר 1722 שנים נסה להחליף את הסקין של ה Winamp בסקין הרגיל.כמו כן, נסה לגשת להגדרות התוכנה (Preferences), ושם ל Display.ולוודא שהריבוע ע"י : Use Bitmap for main title display לא מסומן. טוב אז ככה הפתרון הנראה לעיין הוא שחזור כל ההגדרות לברירת המחדל ואם לא הולך תוריד סקין שתומך בשפה או פלאדאין חדש זה יעזור על בטוח, מנסיון.מקווה שעזרתי.נ.ב כותרת .... לשנות :-\
פורסם 2002 בנובמבר 1722 שנים אחי אני איתך. תמיד שמישהו עוש משהו אפילו שזה הכי טוב שיש תמיד הוא מוצא סיבה "להעליב"(אם אתה מבין למה אני מיתכוון) אותך!
פורסם 2002 בנובמבר 1722 שנים נסה להחליף את הסקין של ה Winamp בסקין הרגיל. כמו כן, נסה לגשת להגדרות התוכנה (Preferences), ושם ל Display. ולוודא שהריבוע ע"י : Use Bitmap for main title display לא מסומן. טוב אז ככה הפתרון הנראה לעיין הוא שחזור כל ההגדרות לברירת המחדל ואם לא הולך תוריד סקין שתומך בשפה או פלאדאין חדש זה יעזור על בטוח, מנסיון. מקווה שעזרתי. נ.ב כותרת .... לשנות :-\ נסיתי אבל לא משנה זה ככה ככה עובד אבל בסדר!
פורסם 2002 בנובמבר 1722 שנים על עריכה שמעת?לא צריך לפרסם עשרים הודעות אחת אחרי השנייה, זה לא צ'אט.אתה עובר בבוטות על חוקי הפורום, באמת חשבת שזה יעבור לך בשתיקה?נוסטרדמוס, אני מעריך שאתה מנסה להגן עליו, אבל הוא לא משתמש חדש והוא מכיר את חוקי הפורום, אבל בכול זאת הוא מתעקש לעבור עליהם בבוטות.
פורסם 2002 בנובמבר 1822 שנים טוב אז ככה הפתרון הנראה לעיין הוא שחזור כל ההגדרות לברירת המחדל ואם לא הולך תוריד סקין שתומך בשפה או פלאדאין חדש זה יעזור על בטוח, מנסיון. מה זה? ???מקווה שעזרתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.