עבור לתוכן

צריך עזרה בשדרוג לוח M ,זכרון,ומעבד

Featured Replies

פורסם

כמו שאתם רואים לפי הכותרת-אני צריך את שלושת הדברים האלה בגלל שהמחשב שלי ישן מאוד(עוד מעט שבע שנים!) ובגלל שאין לי תקציב למפרט עכשיו אני רוצה לעשות הכל לאט לאט ובינתיים אני רוצה לקנות את הרכיבים האלה. שלושת הרכיבים האלה יופעלו בעיקר למשחקים,להמון ציוד היקפי,והמון תוכנות שיפעלו ברקע כגון EMULE ומשחק כלשהו. חשובה לי מאוד המהירות והביצועים,שכן איטיות אני שונא "בדם",אני רוצה שרכיבים האלה יספיקו להרבה זמן.לגבי התקציב-אני לא ממש בקיא בנושא הזה של הרכיבים(יש לי קצת ידע ,אבל לא כמוכם) אני חשבתי בנושא של זכרון 2 ג'יגה,לוח אם איכותי שיתאים,ומעבד מהיר ואיכותי שיתאים לו,שוב כמו שאמרתי אני לא יודע מה התקציב כי אני לא יודע מול מה אני עומד אבל בתור התחלה אני ישים 3000 (תקנו אותי אם אני טועה,אם זול מידי תגידו לי להעלות בלי בושה,אבל לא בהגזמה)

מקווה שתעזרו לי

נ.ב

אל תשכחו שכל הרכיבים במחשב מלבד הכרטיס מסך (שאני עומד להחליף)וההארד דיסק(120ג'יגה,ולא סטה),הכונן תקליטורים,צורב,ספק(שנשרףוהחחליפו אותו באיזה 100 שקל),המסך,הרמקולים,והכרטיס קול ישנים,כלומר השאר ישנים והם צריכים להיות מוחלפים.אני מאמין שלאט לאט שאני יקנה את כל הרכיבים בהדרגה ויהיה לי מחשב טוב!

תודה

פורסם

בבקשה,מ-IQPC

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤1087

לוח אם:

ASUS P5B ¤840

זיכרון:

SUPERTALENT 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL4 + HEAT SINK - T667UB1G_I ¤1090

מחיר סופי: ¤ 3017

2 ג"ב זיכרון בדיואל צ'נאל,מעבד מעולה,לוח M טוב שמתאים ל-OC גם כן

פורסם
  • מחבר

נשמע לי טוב אבל מה החברה של הזכרון..היא לא נשמעת לי מוכרת..

ותן לי קצת יותר חוות דעת על כלוח תן לי קישור אליו,שנראה מה יש בו

תודה

פורסם

אחלה מפרט xtract

רק לגבי הלוח אם הייתי הולך על p965-s3 של גיגהבייט(שיתמוך כנראה במרובעי ליבה)

ויצא לך אפילו קצת יותר זול...

לגבי הזכרונות על תדאג אחלה חברה

לגבי הלוח אם בבקשה ASUS

http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&model=1178&modelmenu=2

לגבי הגיגהבייט:

http://www.morlevi.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=75&subcatid=61&prodid=913&keySearch=

פורסם
  • מחבר

ומה לגבי הDQ6 אם אני יקנה אותו?(בטיפה מתיחת תקציב),הוא יהיה יותר סבבה?..זה סה"כ עוד איזה 200-400 שקל והאם הוא יתאים לזכרון ולמעבד?

תודה

פורסם

עדיף כבר P5B DLX

פורסם

באמת עדיף הp5b deluxe אבל אתה צריך אותו?(כלומר אתה תעשה OC?

ואתה צריך את כל הפיצרים שלו?)

פורסם
  • מחבר

סבבה בשבילי אבל השאלה מה יש בו..שטוב מהשאר,וחוץ מזה יש דגמים אחד של ה975 ואחד של ה965..

אבל השאלה מה אתם ממליצים לי?

פורסם

לפי דעתי אם תעשה OC בסופו של דבר הייתי לוקח את הגיגהבייט, אם אתה הולך לקרוע לקונרו

את הצורה(הכוונה לOC ממש גדול אז שווה כבר לשדרג ללוח אם יותר טוב)

פורסם
  • מחבר

נכון לעשיו אני לא יעשה OC ,לכן אני רוצה לוח אם שיחזיק לי הרבה זמן לכן אני אומר איזה לוח כדאי יותר שיהיה הג'יגהבייט או הASUS ואיזה צי'פ כדאי להשתמש

תודה

פורסם

תקנה gigabyte 965p-s3 ב790-900 ש"ח (תלוי באיזה חנות אתה קונה)

יתן לך את התמורה הכי טובה לכסף גם תיהיה לך אפשרות לעשות OC(בעתיד...) וגם תהנה

מתמיכה במרובע ליבות(אם עדכון ביוס...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים