פורסם 2006 באוקטובר 2718 שנים בהתחלה הוא מוריד על 320 קבוע ואז אחרי כמה זמן מתחיל לצנוח ואז עולה ויורד כל הזמןבלי הפסקה, מבחינת גרף אני מקבל הרים כאלותודה
פורסם 2006 באוקטובר 2718 שנים תבדוק שהווינדוס לא מוריד לך את העדכונים האוטומטיים.. יכול להיות שהם פועלים ברקע או יורדים ברקע..
פורסם 2006 באוקטובר 2718 שנים לבדוק באמת את מה שנאמר מעליי...יכולה להיות בעייה בפירוול שמותקן במחשב - תבדוק אם מסומנת אופציית bandwidth limiter (כמובן אם יש אחת כזו) אם מסומן לבטל אם לא אז הבעיה היא לא זאת...
פורסם 2006 בנובמבר 318 שנים מחבר עדיין אותן מצב אחרי בערך 30 דקות של חיבור לאינטרנט, קצב ההורדה יורד דרסטית ומתחיל גם להשתגע לרדת ולעלות עד שאני מתנתק ואז יש לי עוד 30 דקות עם הקצב המהיר....
פורסם 2006 בנובמבר 318 שנים היה לי משהו דומה פעםהאינטרנט נגיד עבד ועבד עם הרבה העברת נתוניםואז המהירות ירדה לאט לאט עד שהיא הגיעה ל0 ואז האינטרנט לא עבד והיה צריך להתחבר מחדשבסוף החלפה למודם אחר פתרה את הבעייה
פורסם 2006 בנובמבר 318 שנים עדיין אותן מצב אחרי בערך 30 דקות של חיבור לאינטרנט, קצב ההורדה יורד דרסטית ומתחיל גם להשתגע לרדת ולעלות עד שאני מתנתק ואז יש לי עוד 30 דקות עם הקצב המהיר.... נוספה לך אזהרה על הקפצה. זו אזהרה שלישית. אתה מושתק לחודש. ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.