פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים אני צריך אתר אמין, ותגידו לי איזו תוצאה צריכה לצאת לי אם יש לי מהירות 2 מגה.
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים מחבר בזק בינלאומיאבל תשמע נתקלתי בכתבה הזאת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3056533,00.htmlבדקתי בכל האתרים והתוכנות, והמהירות יוצאת לי נמוכה. למשל ב myspeed התוצאה המינימלית עם 1.5 לא מתקרבת לשלי ועוד יש לי 2 מגה (לא מתקרבת במובן הרע כמובן).גם בתוכנה dumeter יוצא לי 44k/s...בקיצור לא נראה לי שהם מספקים לי את המהירות ששילמתי עליה, דרך אגב שידרגתי מ 1.5 ל 2 מגה לפני יומיים.
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים מי ספק תשתית שלך קודם כל?תנסה לעשות פעולת netsh int ip reset log.txt במסך דוס.כמובן שים לב שפעולה זאת תאפס לך את רכיבי הרשת שלך ואת כל ההגדרות של ה IP במערכת הפעלה שלך.
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים ניסית באתר של בזק בנלאומי אם גם שם המהירות היא איטית יכול מאוד להיות שהתשתית או ספקית האינטרנט אשמים
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים אין בעד מה רק תזכור שמהירות האינטרנט לא נקבעת רק לפי מה שהספקית נותנת לך כלומר מול ספקית האינטרנט אתה אמור לקבל את המהירות המקסימלית אם לא ישנה בעייה, באתרים אחרים ככול שהמידע "עובר" מסלול ארוך יותר ככה המהירות איטית יותר כמו כן זה תלוי במה שהאתר ממנו אתה רוצה להוריד יכול לתת כלומר רוחב פס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.