פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים שלום לכולם.קודם כל אני מבקש שרק מי שיודע באמת ושיכול להביא קישורים לאתרים שאומרים את זה - יגיב. תודה.אני רוצה לדעת מה ההבדל בין שני הנגנים מלבד גודל המסך, ואם אפשר אז גם להבין למה ל creative vision יש מחיר יותר גבוה ב 100$ (!!!) למרות שאני חושב שהוא זה שפחות טוב. אני רוצה לדעת אם יש הבדלים בסאונד, בממשק, או בכל פונקציה אחרת שאתם יודעים ומכירים.אני מבין שאת שני הנגנים לא מייבאים לארץ, אז אני רוצה גם לשאול איך בדיוק אני מייבא אותם, עם איזה אתר אינרנט (חברת הובלה בואו נקרא לזה) אני מביא את זה לארץ וכמה יעלה לי המשלוח.ואם אפשר עוד שאלה קטנה, מה אתם חושבים מי עדיף בין שניהם ואולי אפילו ה Cowon A2 עדיף על שניהם.תודה רבה לכם.
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים מה שאני יודע הוא ש ה W הוא גירסה חדשה שהמסך שלה יותר גדול ובפורמט רחב (WIDE SCREEN)
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים ה-zen vision מיובא ע"י איסטרוניקס...וההבדלים הם תיקוני באגים קטנים שיפור משמעותי במסך בגודל וברזולוציהתמיכה בפורמט 16:9 וזהו..
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים מחבר מיובא לארץ?!אתה יכול בבקשה לשלוח לי קישור לאתר? או לפחות להגיד מחירים וכדומה?
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים ה Zen Vision עולה 2000 ש"ח בארץ ומתהדר ברזולוציה הגבוהה ביותר בשוק- 640X480ה Zen Vision W עולה פחות למרות שהמסך שלו גדול יותר, בגלל שהרזולוציה נמוכה יותר- 480X272
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים מחבר 2000 ש"ח זה לא רלוונטי, אני מעוניין להזמין מחו"ל אבל אני לא כל כך יודע איך הולך עניין ההובלה, מה שבטוח שזה יצא הרבה יותר זול מ 2000.אוקי, הבנתי את העניין של הרזולוציה, עכשיו השאלה מה כדאי לי יותר אם יוצאים מנוקדת הנחה שאני לא רואה יותר מידי ווידיאו על הנגן, חושבים שה W יותר מתאים?
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים לא מצאתי דגם שקוראים לו רק zen vision... לאיזה נגן בדיוק יש רזולוציה של640X480 ?
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים סלח לי, אבל צריך להיות מוכשר בשביל לא למצוא.http://creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=12985ומחנות בארץ-http://www.u-u.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=198&catId=44*המפרט בחנות שגוי, שכן כתוב שם שהרזולוציה היא 320X240, וכאמור, היא לא.
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים מחבר אוקי, הבנתי את עניין המסך, אבל אין עוד שינויים משמעותיים חוץ מתיקון כמה באגים (שאם גם אותם אפשר לפרט קצת זה יהיה נחמד)?מה גם עם ה Cowon A2, הוא הרבה פחות טוב מה Creative zen vision w ?וגם מה עם עניין ההובלה מחו"ל איך זה מתבצע?
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים ה A2 מציע זמן סוללה ארוך יותר- אבל הסוללה לא נשלפת בניגוד לקריאטיבים למיניהםהוא גם מציע תמיכה בעברית ותמיכה גדולה יותר בפורמטיםאבל הג'ויסטיק שלו זה הדבר הכי מעצבן בעולם (אותו הג'ויסטיק המסריח שתקעו גם ב X5)והמסך שלו פחות טוב משל ה ZVW (לא מבחינת נתונים על נייר, אלא מבחינה מעשית. תשוו מסכים ותראו את ההבדל)ההובלה מחו"ל- תשתמש במאסטופ, הכי בטוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.