פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים דיי לא יכול!! אני מנסה לפעמים לעלות איזה קובץ לשרת, נניח http://my.viaf.co.il - שרת מהיר. אז אני מנסה לעלות תמונה למשל, זה פשוט מעלה ומעלה ומעלה, האינטרנט לא מראה שהוא פועל, בIE למטה זה מראה כאילו הוא פועל, אבל לא קורה כלום. המהירות שליחה פשוט תקועה. הלכתי וניסיתי בשרת אחר: NANA. אותה בעייה, פשוט לא מעלה, המהירות שליחה פשוט לא רוצה לעבוד. לאחר מכן, הלכתי וניסיתי ב WALLA, אותו הדבר, אחרי זה ב GEOCITIES - אותו הדבר. גם כשאני שולח בICQ לאנשים קבצים, זה מראה בהתחלה 2K לשנייה, יורד ל0K לשנייה ולא זז, ככה תקוע. אין לי שום פיירוול מותקן, במשחקים יש לי פינגים מעולים, יש לי WindowsXP Pro עם מודם ADSL USB ROTAL כחול, הספקית: Netvision, מהירות האיידיאסאל: 0.5. HELP ME!
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים קודם כל, אם אתה מוריד זה משפיע על המהירות שליחהאם אתה לא מוריד, כדאי שתבדוק את זה למול הספק. (גם בדיקה בdslreports לא תזיק)
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים נטוויז'ן כרגע בבעיות איטיות עצבניות ביותר בסוף השבוע האחרון, מקווה שמחר יירגע.
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים מחבר אני לא מוריד, אני לא אחד שלא מבין בדברים האלה...זה נדיר מאוד שיש אצלי בעייה, אבל הבעייה הזאת פשוט אני תקוע.!בקשר לבדיקת ספק,מה זאת אומרת? בדיקת מהירות שליחה באתרים שונים שבודקים?יש לך קישור לאחד?עוד משהו שגיליתי:שבלילה, בערך אחרי חצות, אני מצליח להעלות דברים לשרת וזה,זה עדיין איטי אבל זה הצליח
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים לא מומלץ להסתמך על אתר כמו DSLREPORTS, מאחר והוא ממוקם בחו"ל.רצוי לבדוק את העניין עם משתמש בארץ, קודם כל, ולראות אם הבעיה חוזרת על העצמה.
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים מחבר אוקיי ניסיתי את המבחן של האתר DSKREPORTS וניסיתי מבחני מהירות גם באתרים אחרים.. זה תמיד רושם Testing now... ולא קורה כלום, ככה כאילו תקוע, והאינטרנט לא מגיב.
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים גם אצלי הייתה בעיה זה היה בערך מ 7:00 ועכשיו זה תוקן האינטרנט פשוט לא זז יותר גרוע מ 56Kלא היה אצלי כל היום בעיות רק היו בערב.
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים מחבר יש סיכוי שזה אולי קשור ל Virtual Memory ?עכשיו זה אצלי על 300int ו 1000maxיש לי 256mb DDR PC2100 עם WinXP Pro
פורסם 2002 בנובמבר 1822 שנים בקש מחבר את שם המשתמש והסיסמה שלו, ונסה להתחבר לספק אחר. בדוק אם התופעה חוזרת.
פורסם 2002 בנובמבר 2022 שנים מחבר אוקיי תודה לכולם,הבעייה נפתרה -- פשוט החלפתי ספקית אינטרנט לבזק בין לאומי,ועכשיו הכל פועל מצויין!מסקנה:אל תקחו NETVISION !!! התנתקתי מהם בגלל כמה סיבות:1. מהירות הורדה ושליחה איטית2. בעיות עם המהירות שליחה3. תקיעות באמצע ההורדות (קפיאות)4. לאבא שלי היה וויכוח ענקי איתם בטלפון בגלל שהעלו לו את המחיר שימוש בחודש בגלל שהדולר עלה, ואסור להם לעשות את זה, אז בקיצר היה קללות וכל זה, ואבא שלי מגיש תביעה נגדם.
פורסם 2002 בנובמבר 2022 שנים אוקיי תודה לכולם,הבעייה נפתרה -- פשוט החלפתי ספקית אינטרנט לבזק בין לאומי,ועכשיו הכל פועל מצויין!מסקנה:אל תקחו NETVISION !!! התנתקתי מהם בגלל כמה סיבות:1. מהירות הורדה ושליחה איטית2. בעיות עם המהירות שליחה3. תקיעות באמצע ההורדות (קפיאות)4. לאבא שלי היה וויכוח ענקי איתם בטלפון בגלל שהעלו לו את המחיר שימוש בחודש בגלל שהדולר עלה, ואסור להם לעשות את זה, אז בקיצר היה קללות וכל זה, ואבא שלי מגיש תביעה נגדם.כנראה שלך עשו בעיות, אבל מאז שאני עברתי לנטויז'ן, הייתה לי התנסות מאוד טובה איתם! ובקשר לבעיות שהם עשו לך:1. אף פעם לא קרה לי איתם.2. אף פעם לא קרה לי איתם.3. אף פעם לא קרה לי איתם.4. בקשר לזה אני לא בטוח ב-100%, כי אבא שלי מטפל בעניינים הכלכליים, אבל אני כמעט בטוח שגם את זה הם לא עשו לנו, כי אם הם היו מעלים לנו את המחיר ככה, אבא שלי היה מתעצבן ועובר תוך 5 דקות.מסקנה:אל תהיו כ"כ בטוחים בקשר למסקנה הקודמת. נטויז'ן לא תמיד ככה.
פורסם 2002 בנובמבר 2022 שנים מחבר מישהו ראה פעם את ההשוואה של הספקיות אינטרנט בישראל באתר של אובייקטיבי? www.v.co.il ?הראו שם שנטויזיון היו בין הגרועים ובעלת המהירות הכי נמוכה,וקווי זהב היו ראשונים, ואחריהם בזק בין לאומי
פורסם 2002 בנובמבר 2022 שנים אז מה יותר טוב ?Net 012 או בזק@בילאומי ?ד.א. Athlon~WINGS איזה חבילה אתה עכשיו ?
פורסם 2002 בנובמבר 2022 שנים מישהו ראה פעם את ההשוואה של הספקיות אינטרנט בישראל באתר של אובייקטיבי? www.v.co.il ?הראו שם שנטויזיון היו בין הגרועים ובעלת המהירות הכי נמוכה,וקווי זהב היו ראשונים, ואחריהם בזק בין לאומיכבר דיברו פה בפורום פעם, בת'רד הזה על הסקרים שלהם ועל זה שהכל מכור אצלהם.ואתה יודע מה? זה נכון! כי בת'רד הזה מוזכר סקר שלהם שבו נטויז'ן במקום הראשון!!!אני לא אומר שנטויז'ן הכי טובים, כי כבר שמעתי על אנשים עם בעיות איתם.אני רק אומר שאתה לא יכול להגידמסקנה:אל תקחו NETVISION !!!כי עובדה: לא לכולם יש בעיות איתם!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.