פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים ערב טוב לכול התותחים כאן.יש לי בעיה שמטרידה אותי כבר יומיים, מדובר ב 2 מחשבים אחד מחובר קווי ואחד אלחוטי דרך נתב זייקסל prestige 600 אלחוטי.הרצתי את "האשף של הרשתות ב 2 המחשבים, שתפתי את הכוננים אבל כלום לא עוזר אין לי יכולת להכנס דרך מיקומי הרשת שלי ולראות את המחשב השני, לא מהקווי ולא מהאלחוטי. מהמחשב הקווי יש לי פינג לאחלוטי אבל לא ההפך. כאשר כבר בטלתי את ה FW מכרטיס הרשת והסרתי את האנטי וירוס שהמליצו לי, ואני ADMIN על 2 המחשבים..............למישהו יש רעיון???ערב טוב ותודה מראש.
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים האם הגדרת את ה IP ידני בכרטיסי הרשת? או שאתה משתמש ב DHCP?כמו כן תנסה את הדבר הבא:Start>Run>\\X.X.X.X\במקום ה X אתה צריך לרשום את ה IP של המחשב אליו אתה רוצה להיכנס
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים מחבר אז ככה, קודם כול תודה על התגובה.....מהמחשב הקווי ניתן להגיע אל האלחוטי ב x.x.x.x\\ אבל ההפך לא ניתן. אני יכול למשוך מידע ולהעתיק אותו אל הקווי אבל לא לכתוב מידע שאני מעביר מהקווי אל האלחוטי.תודה מראש
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים נסה להגדיר את הכתובות בכרטס הרשת ידנית, כמו כן תוודא כי Windows Firewall מכובה
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים מחבר הייבצעתי אתמול בדיקה נוספת עם נתב אחר וחברתי את 2 המחשבים קווית, גם אז לא היתה לי גישה מאותו מחשב שהיה אלחוטי אל המחשב הראשון. בטלתי את ה FW של כרטיס הרשת והסרתי את האנטי וירוס, הגדרתי ידנית את הכתובות אבל שום דבר לא עזר.רוב הסיכויים שהבעיה היא במחשב הראשון שהיה במקור מחובר בקווי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.