פורסם 2001 בדצמבר 2323 שנים אתה יודע מה הקטע עכשיו ? עכשיו שיש לי אותן , אין לי מושג מה לעשות איתן . אני לא הולך להדביק את זה על הסלולרי , על המארז אין לי מושג איפה להדביק אותן , אני בדילמה .
פורסם 2001 בדצמבר 2323 שנים אתה יודע מה הקטע עכשיו ? עכשיו שיש לי אותן , אין לי מושג מה לעשות איתן . אני לא הולך להדביק את זה על הסלולרי , על המארז אין לי מושג איפה להדביק אותן , אני בדילמה . על המסך אני הדבקתי אחת על המארז, אחת על המסך(הצטרפה למדבקה של אסוס)ואחת על הסלולארי
פורסם 2001 בדצמבר 2323 שנים אני עיצבתי את המארז שלי מחדש עם כל המדבקותיש לי מדבקה של XPמדבקה של DUAL BIOS (מהלוח של GIGABYTE)מדבקה של הרקולס (מה GEFORCE 3 TI 200)ונוספת של הרקולס...אני מחפש מקום לשים את מדבקת ה XP הנופסת שיש לי....
פורסם 2001 בדצמבר 2323 שנים אתה יודע מה הקטע עכשיו ? עכשיו שיש לי אותן , אין לי מושג מה לעשות איתן . אני לא הולך להדביק את זה על הסלולרי , על המארז אין לי מושג איפה להדביק אותן , אני בדילמה . תדביק על המצח! ;D
פורסם 2001 בדצמבר 2423 שנים גם אני סוף סוף קיבלתי היוםאבל אני אחכה למחשב החדש ולא אבזבז על הדעק 366 סלרוןמה עשיתם עם מדבקות הדיורון ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.