פורסם 2002 בנובמבר 1622 שנים התקנתי לפני יומיים את המשחק NBA 2003על המערכת הבאה:פנטיום 4 1.7לוח אם INTEL GARIBALDIזכרון פנימי 256 RDRAMכרטיס מסך ASUS GEFORCE 2 GTS 64 MB DDRכרטיס קול CREATIVE VIBRA 128מערכת הפעלה WIN 98עכשיו המשחק מקרטע לי... אבל לא קצת מדי פעם, אלא כל הזמן!!!וזה משגע אותי...ואצל חברים שלי עם מערכת פחותה משלי בהרבה כמו למשל פנטיום 3 וכו'...זה עובד אצלהם חלק ואולי מדי פעם מקרטעיש להם כרטיס מסך GEFORCE 2 MXעכשיו מה לעשות כדי שזה לא יקרטע??אני צריך עזרה דחוף...בבקשה אנשים!!!
פורסם 2002 בנובמבר 1622 שנים זה יכול להיות ענין פשוט כמו עידכון דרייבר לכ.מסך או אפילו לכ.קול (נשמע מוזר נכון, אבל זה לא).תתקין גם את ה Intel inf שהוא הדרייבר של הצ'יפסט.
פורסם 2002 בנובמבר 1622 שנים מחבר דרייבר של איזה ציפסט?של הלוח אם?ועוד דבראני מנסה להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסךוהוא חיפש בהתחלה את הקובץ NV4_DISP.INFלאחר שהורדתי אותו מהאינטרנט עברתי את "המכשול" הראשון אבל נתקעתי בשניהוא כותב לי כזה דברSetup was unable to locate a detected device'sPCI ID in NV4_DISP.INFThe installation will be terminatedוזהו..אני לא מצליח להתקין את הדרייברוהדרייבר הוא40.72_win9x_WHQLיש הצעות?
פורסם 2002 בנובמבר 1622 שנים כן, של הלוח.תתקין WINZIP, זה יתן לך לפתוח את הדרייבר לסיפריה במקום להריץ את ההתקנה האוטומטית (Extract to).תפתח את הדרייבר לתיקיה (בלי שמות בעיברית) ותעדכן את הדרייבר ידנית ממנהל ההתקנים.
פורסם 2002 בנובמבר 1722 שנים אם הורדת את הדרייבר עם תוכנת הורדה כלשהי (כמו GetRight או Download Accelerator), תוריד את הקובץ עוד פעם בלי התוכנה, אלא עם ההורדה הרגילה של האינטרנט אקספלורר.לי אתמול זה עשה בעיות כשהורדתי עם הגטרייט, וכשניסיתי להוריד בלי, ההתקנה עברה חלק...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.