פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים הורדתי את התוכנה שמראה לי את המעבד שיש לי רשום לי שיש לי מעבד AMD ALTHON XP במהירות מעבד של אחד נקודה אחד גיגה. רציתי לדעת איזה מעבד זה (מבחינת המספר הסידורי). המעבד במחשב השני שלי הוא AMD ALTHON XP 2500 איזה יותר טוב???(המחשב השני כרגע בתיקון וזה מה שרשום על הקבלה שלו אני מתאר לעצמי ש2500 מתייחס למספר סידורי ולא למהירות שעון!) ועד כמה ההבדל בין שניהם משמעותי!?
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים המעבד שפועל ב1.1GHZ הוא כנראה AXP 1500 או משהו כזה (אולי פחות) זו הערכה.בכל מקרה השני אמור לפעול ב1.8GHZ עד כמה שזכור לי והוא עדיף בהרבה על הראשון.ה-2500 הוא לא המספר הסידורי הוא פשוט השם של הדגם,והוא לא מצביע על מהירות השעון שלו כמו שכנראה שמת לב.לדוגמא:המעבד שלי,A64 3800 DC,רשום 3800 אבל מהירות השעון שלו היא 2000
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים מחבר האם יש מאמר או טבלה מסודרת שמרכזת את המספרים הסידוריים של הזיכרון לעומת מהירות שעון העבודה שלהם?? (של AMD?) חיפשתי קצת בגוגל אבל בעיברית מצאתי רק 3 אתרים שמזכרירים את XP AMD ALTHON ובאנגלית רובם אתרי מכירות ובאתר של AMD לא מצאתי בכלל את המעבדים המדוברים (ניראה כי הפסיקו למכור אות הסוגים האלה (1500,2500).
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים האם יש מאמר או טבלה מסודרת שמרכזת את המספרים הסידוריים של הזיכרון לעומת מהירות שעון העבודה שלהם?? (של AMD?) חיפשתי קצת בגוגל אבל בעיברית מצאתי רק 3 אתרים שמזכרירים את XP AMD ALTHON ובאנגלית רובם אתרי מכירות ובאתר של AMD לא מצאתי בכלל את המעבדים המדוברים (ניראה כי הפסיקו למכור אות הסוגים האלה (1500,2500).מה הקטע שלך עם מספרים סידוריים? מתכנן לבדוק שבוע יצור?
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים הוא מתעקש לקרוא לזה מספר סידורי אחרי שהסברתי לו,נו מילא. עניתי לך כבר,זה לא מס' סידורי,זה שם הדגם! ונתתי לך גם דוגמא. רוצה דוגמא מעולם המכוניות? ב.מ.וו 760..אין לה 760 כ"ס ואין לה נפח מנוע בנפל 760 וגם לא 7600..זה סה"כ דגם! (הדוגמא עם המעבדים יותר טובה )
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים מחבר אין בעיה סבבה טעות שלי. יש טבלה שמרכזת בין מספר הדגם למהירות שעון העבודה שלו במעבדי AMD מהדור הקודם ( את 1500 ואת 2500)?
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים אין Athlon XP במהירות של 1.1GHZ זה פשוט לא קיים ה AXP ההכי איטי שייצרו היה 1.33מה שכנראה הבעייה שלך זה או שזה לא AXP אלא את'לון רגיל עוד יותר ישן או שה FSB שלך מכוון על 100 במקום על המהירות שהוא אמוראם כן אז יש לנו פה שתי אפשרויות:1. זה מעבד AXP 1700+ שאמור להיות במהירות 1463 מה"צ ובמקרה הזה אתה צריך לשנות את ה FSB ל 1332. זה מעבד AXP 2500+ שאמור להיות במהירות 1826 מה"צ ובמקרה הזה אתה צריך לשנות את ה FSB ל 166נ.ב. הדרך ההכי פשוטה לבדוק איזה מבין השניים יש לך היא לבדוק כמה קש יש לך בעזרת CPU-Z או תוכנה דומהאם יש לך 256KB קש וזה באמת AXP אז זה 1700+ אם יש לך 512KB קש אז זה בטוח 2500+
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים מחבר זה התוצאות שקיבלתיProcessor Properties: Manufacturer AMD Version AMD Athlon XP External Clock 100 MHz Maximum Clock 3000 MHz Current Clock 1100 MHz Voltage 3.3 V, 2.9 V Status Enabled Socket Designation Socket-A בנוגע לזיכרון אז רשום שתי דברים עם אותה כותרת שניה זהCache Properties: Type Internal Status Enabled Operational Mode Write-Back Associativity 4-way Set-Associative Maximum Size 1024 KB Installed Size 128 KB Supported SRAM Type Synchronous Current SRAM Type Synchronous Error Correction None Socket Designation Internal Cache והשניCache Properties: Type Internal Status Enabled Operational Mode Write-Back Associativity 4-way Set-Associative Maximum Size 1024 KB Installed Size 512 KB Supported SRAM Type Synchronous Current SRAM Type Synchronous Error Correction Single-bit ECC Socket Designation Internal Cache זה התוצאות שקיבלתי מישהו יכול להגיד לי איזה מעבד יש לי (איזה מספר דגם?) מישהו??
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים מחבר אין לי מושג איך עושים את זה! אני גם לא ממש מבין מה זה אני מתאר לעצמי שזה מהירות של משהו בכול מקרה מישהו יכול להגיד לי איפה אני מעלה את זה בהגדרות של הביוס? הוינדוס?
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים בביוסתנסה למצוא או מקום שנותן לך להגדיר את המעבד בתור 2500+ או שנותן להעלות את ה Front Side Bus ל 166
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים היי פבליק יש אתר שמאחד את כל המעבדים כולל AMD הנה הקישורhttp://www.techpowerup.com/cpudb/?manufacturer=&socket=A&codename=&package=אם אתה רוצה לדעת על חדשים יותר או על אינטל רק שנה סוקט למעלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.