פורסם 2008 ביולי 417 שנים אני לא חושב שיש עוד מה להציע, ככה לפחות אצלי זה פעל על ויסטה.אני מניח שניסית גם את האופציה של תאימות ל-XP?
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים קניתי הגה התקנתי את הדריבר והמחשב מזהה אותו אבל אני לא מצליח לשנות בהגדרות של המשחק שימוש בגויסטיק ולא במקלדת איך אני משנה אשמח לעזרה תודה
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים אתה צריך להגדיר מהמשחק מה כל תנועה עושה (אני שברתי על זה את הראש כשניסתי להתקין לו את המשחק, לקח לי איזהשעתיים וחצי)
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים יש לי בעיה במשחק, אם אני מוכר רכב או משפר או קונה רכב חדש ואז אני יוצא מהמשחק - כשאני חוזר הכל חוזר להיות כמו שהיה, יש לי אותו כסף כמו מלפני שיצאתי מהמשחק ויש לי את אותן המכוניות, מה אני עושה?אולי אני פשוט אשיג את המשחק המלא שוב בגרסה חדשה יותר? (יש לי גרסה 1.3 וראיתי שיש 1.4).
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים התחלתי את המשחק היום אחרי שסיימתי MW אתמול,נראה מעפן ברמות...כמו חיקוי זול של MW.אמת?
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים הסתדרתי עם הבעיה שלי, התקנתי את המשחק מחדש ואני מתחיל אותו מהתחלה כבר (סיימתי אותו לפני חצי שנה). הנה כמה מכוניות ששיפרתי:
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים איך אפשר להגדיר רזולוציה של 1440X900 ?ניסיתי את הפאטצ' nfsmwres אבל הוא לא עובדיש הצעות ?
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים נסה את זה - http://www.tocaedit.com/forum/dload.php?action=file&file_id=96
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים אהלן:} יש לי בעיה אני מנסה להריץ את המשחק הנל במחשב הזה:לוח p4s800מעבד 2.6 htכ.מסך nvidia gforce 4 mx440 128windows xp pro sp3directx9כשאני מפעיל את המשחק אני רואה גרפיקה מרוחה וחסרה והכל מוזר למראה ואין אפשרות לשחק ככהניסיתי להתקין מחדש דרייברים של הכרטיס מסך וזה לא עזריש למישהו רעיון מה יכול לגרום לזה?יש לציין שהמשחק עצמו עובד מצויין במחשב אחר ככה שזה לא שהוא דפוק.תודה
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים מה יכול לגרום לזה?מה עם העובדה שיש לך כרטיס מסך עתיק ביותר, שפשוט לא מסוגל להתמודד אפילו עם עשירית מהחישובים הגרפיים הנדרשים לתצוגה?על מושג כמו "דרישות מערכת" שמעת?
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים אתה קצת מדבר שטויות..גם אם הכרטיס "עתיק" לטעמך המשחק עדיין צריך להציג גרפיקה נורמלית ולא מרוחה וחסרה (אני רואה בפתיחה מכונית לבנה וכל הטקסטים ריבועים דהויים כאלה)גם אם היא תיהיה איטית יחסית לכרטיס חדיש יותר, אין קשר לציור של הגרפיקה אלה לביצועים שלה.ד"א אם תקרא בתחילת השרשור הנוכחי שצרפו את הטרד אליו יש שם את דרישות המערכת ואני בהחלט מכסה אותם.מה עוד יכול לגרום לזה
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים הוא צודק,הכטיס גם לא תומך בתכנולוגיות שכרטיסים "מודרניים" יותר תומכים ולכן גם לא מציג דברים - דרישות מערכת לא כתובות סתם..אתה לא חושב שהגיע להחליף כרטיס? שכרטיס מינימלי עולה היום 100 ומשהו שח ויש לך משהו שמסוגל להפעיל דברים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.