עבור לתוכן

Need For Speed: Carbon - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

וואלה זה עבד עם תאימות ל98 חח :xyxthumbs::yelclap:

תודה לכם תודה חברים .

• 1 חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 828
  • צפיות 88.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

שלום לכולם רצית לדעת

היכן תיקיית המשחקיםהשמורים של NFS CARBON בויסטה???

• 5 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אחרי שנגמר מסלול כלשהו, הם מפנים אותי לאיזשהו מסלול (שהוא לא חלק מהמירוץ) שהוא לא על זמן.

מה המסך הזה אומר? צריך לעשות משהו במסלול הזה או שזה סתם להיכרות עם השטח?

יש לציין שב"מירוץ" הזה מגיעים לפעמים שוטרים שמנסים לעצור אותי.

לא משנה כמה התחמקויות ניסיתי, המסלול עדיין לא נגמר.

יש משהו שפיספסתי וצריך לעשות?

פורסם

אחי אם תוכל להיות קצת יותר ספציפי זה יקל... כי לפי מה שכתבת, אף אחד, או לפחות לא מישהו שלא שיחק מעל חצי שנה, יכול לזכור על מה בדיוק אתה מדבר.

תן קווים מנחים, כמו כמה אחוז של המשחק סיימת? כמה איזורים כבר פתחת וכאלה.

פורסם

יש לי 5%

נראה לי שנפתחו 4-5 מסלולים.

הקטע הוא שזה בככל לא קשור אחד לשני.

זה לא נראה לי חלק מהקריירה.

זה כאילו מסתיים המסלול, נגיד וניצחתי, ואז מתחיל מעצמו מסלול נוסף שבאיזהו שלב שוטרים מתחילים לרדוף אחריי. עוד דבר- לא כתוב שצריך לעשות מס' סיבובים מסוים. ניסיתי להישאר 7-8 דק' במסלול ואין איזושהי התקדמות. נראה לי נורא לא מציאותי, אלא אם כן צריך לעשות משהו מאוד ספיציפי במסכים האלה.

אה, ועוד דבר (המשחק די חדש בשביל)- אם אני רוצה אוטו אחר, מה צריך לעשות?

הרי עברתי כמה שלבים, קיבלתי כסף וכל מיני פיצ'רים שוחררו. איך לוקחים אותם?

תודה!

פורסם

אחרי 5 אחוז לא כדי לך להחליף את האוטו שלך

קיבלת כסף תשדרג את מה שיש לך

המרוצים זה בשביל לכבוש את השטח,

אחרי שאתה מנצח במירוצים השטח הופך להיות בצבע שלך זאת אומרת שכבשבת אותו .

אחרי שאתה כובש אות כל האזור יש לך מירוץ נגד הבוס . אחרי שאתה מנצח אותו אתה עובר לאזור האחר ומתחיל לכבוש שם סה"כ יש לך לנצח 4 בוסים .

אני לא כל כך זוכר שיחקתי במשחק הזה לפני שנה בערך

אבל למקום איפה שנמצאות המכוניות שאתה יכול לקחת קוראים CAR LOT או משהו כזה (כפי שאמרתי אני לא זוכר)

פורסם

אחי אני לא בטוח כמה הבנתי את מה שאתה אומר, אבל יש לי בכל זאת כמה דברים להגיד לך:

1. זה משחק הNFS הראשון שאתה משחק בו? כי אם כן אז שתדע שבשלושת משחקי NFS האחרונים היה מצב שנקרא EXPLORE MODE, ואתה בעצם מסתובב בעיר עם המכונית, ככה שאם הבנתי נכון כשהסתיים המרוץ זה פשוט החזיר אותך לעיר ונתן לך להמשיך להסתובב, ופגשת את המשטרה בדרך.

2. בעיר יש CAR LOTS. אלה מקומות שאתה יכול לקנות בהם מכונית אחרי שהשגת קצת כסף.

3. אם אני זוכר נכון את השיפורים שאתה משיג אתה פשוט קונה דרך הGARAGE או משהו כזה.

עוד דבר אחרון, מי זה "מפנים אותך למסלול אחר"? מי בדיוק מפנה אותך?

פורסם

אחי אני לא בטוח כמה הבנתי את מה שאתה אומר, אבל יש לי בכל זאת כמה דברים להגיד לך:

1. זה משחק הNFS הראשון שאתה משחק בו? כי אם כן אז שתדע שבשלושת משחקי NFS האחרונים היה מצב שנקרא EXPLORE MODE, ואתה בעצם מסתובב בעיר עם המכונית, ככה שאם הבנתי נכון כשהסתיים המרוץ זה פשוט החזיר אותך לעיר ונתן לך להמשיך להסתובב, ופגשת את המשטרה בדרך.

2. בעיר יש CAR LOTS. אלה מקומות שאתה יכול לקנות בהם מכונית אחרי שהשגת קצת כסף.

3. אם אני זוכר נכון את השיפורים שאתה משיג אתה פשוט קונה דרך הGARAGE או משהו כזה.

עוד דבר אחרון, מי זה "מפנים אותך למסלול אחר"? מי בדיוק מפנה אותך?

כן, זה בערך הראשון, אלא אם כן אתה מחשיב את NFS5 שהיה לפני המון המון שנים.

1. איך מגיעים לCAR LOTS שדיברת עליהם?

בינתיים אמשיך עם האוטו הקיים, אבל רק בשביל לדעת.

"מפנים אותך למסלול אחר"- הכוונה היא למשחק.

כן, נראה לי שהכוונה היא סריקת שטח כזאת (EXPLORE MODE), אבל המשחק לא יוצא משם.

גם אם אני רוצה לחזור להתמודד במסלולים, אין אפשרות כזאת, לפחות לא נראית לעין.

פורסם

על איזה משחק אתה מדבר על המשחק הזה

http://images.amazon.com/images/P/B000HG1GXW.02._SCLZZZZZZZ_.jpg

אם כן למה רשמת NFS5 ?

בקשר לCAR LOTS תלחץ במפה על הCAR LOTS וזה יקפיץ אותך לשם

כן, התכוונתי לזה שבתמונה.

התכוונתי שהפעם האחרונה ששיחקתי בNFS הייתה NFS4 או איך שלא קראו לזה אז.

פורסם

אחי זה לא זה לא "נכנס" למוד של סריקה. זה "יוצא" מהמרוץ לעולם הפתוח. פשוט תפעיל את המפה (בד"כ כפתור ה-M במקלדת) ותראה שם את הCAR LOTS + כל המירוצים שאתה יכול לעשות, ואז הוא פשוט שואל אותך אם להפעיל GPS שינווט אותך אל המסלול דרך נסיעה אמיתית או פשוט להקפיץ אותך ישירות לתחילת המסלול. (ההקפצה נהפכה לאפשרות מכיוון שכשהתחילו עם הEXPLORE בNFS: U2 בהתחלה הקונספט היה נחמד אבל עד סוף המשחק זה כבר נהיה די מציק ומייגע, ואם הגעת לסוף המשחק כבר ידעת בעל פה כמעט את כל המפה.)

פורסם

אחי זה לא זה לא "נכנס" למוד של סריקה. זה "יוצא" מהמרוץ לעולם הפתוח. פשוט תפעיל את המפה (בד"כ כפתור ה-M במקלדת) ותראה שם את הCAR LOTS + כל המירוצים שאתה יכול לעשות, ואז הוא פשוט שואל אותך אם להפעיל GPS שינווט אותך אל המסלול דרך נסיעה אמיתית או פשוט להקפיץ אותך ישירות לתחילת המסלול. (ההקפצה נהפכה לאפשרות מכיוון שכשהתחילו עם הEXPLORE בNFS: U2 בהתחלה הקונספט היה נחמד אבל עד סוף המשחק זה כבר נהיה די מציק ומייגע, ואם הגעת לסוף המשחק כבר ידעת בעל פה כמעט את כל המפה.)

אחרי יומיים וקצת של שימוש במשחק, הבנתי את העניין.

תודה רבה לכל העוזרים!

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

המשחק לא עולה לי בויסטה מה עושים?

\

.... יש פתרון??

פורסם

מישהו פה יכול לעזוא לי בבקשה למה המשחק לא עובד לי בויסטה?

פורסם

תיגש למאפיינים של קובץ ההפעלה של המשחק, תיכנס ללשונית compatibility ותשנה שם את התאימות ל-windows 98.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים