פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים גלל שהאינטרנט שלי זז בקצב של 32 KB בשעה רק מחר יהיה לי את המלאאז כרגע אני עושה דריפט בדמו עשיתי 745 K
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים אני באמת אוהב את המשחק הזה...אבל מה שמעצבן בו זה התפריט ושאר האפשרויותלמשל כשמשפרים את המכונית (ובכלל כל התפריט עם כל האפשרויות בבית)אז זה לא נוח כמו MW וב U1/2 ... אבל בצורה משמעותיתב MW למשל הכל היה יותר קל, ברור ונוחעכשיו הכל (בתפריט) יותר מסובך וממש לא נוח-לפי דעתי לפחות-+המוסיקה...לאן נעלמו הזמנים בהם שמו מסיקה כמו שצריך למשחק מכוניותכמו למשל ב U 1היו אחלה שירים שממש מכניסים לאווירה של המרוצים והנהיגהלמשל, היו שירים של infected mushroom , Usher , Lil Jon
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים סביר להניח שתוכל לשים שירים אחרים איכשהו, כמעט בכל משחק חדש שבו מוזיקה כזו משמעותית (מוזיקה שמזרימה אנדרנלין)אז אפשר פשוט לארוך את השירים שבתיקייה וזה יהיה בסדר
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים די איכזב העניין של אורך המשחק וכו..ונפתחים עוד מכוניות (כמו יגואר) שעושים תאתגרים מחוץ לקריירה..(באתגרים יש גם מכוניות שאין בקריירה)..
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים מורצ'ילגו תקבל כאשר תנצח את wolf בטרטוריה הרביעיתוגלארדו גם תקבל בטרטורייה הרביעית (לא זוכר בדיוק באיזה מרוץ.)1) אין במשחק gallardo2) וולף הוא הבוס של הטריטוריה השלישית בכלל...אז מתי מקבלים למבורגיני אני בדיוק לפני וולף על 60% אני מת כבר לקבל למבורגיני
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים יש במשחק גלארדו, איתה אני סיימתי את ה career mode... ולגבי WOLF, הוא חוזר גם ברביעית...
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים יאללה חברים תתחילו להזרים תמונות של המכוניות שלכם!!!(אני אזרים תמונה של שלי עוד מעט)
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים אני לא השקעתי (עדיין...) בעיצוב המכוניות, רק מידי פעם שיניתי צבע כדי שהheat ירד...
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים חח הדבר היחיד שאני חושב עליו כל הזמן הוא איך לעשות את המכונית יפה.. זה חלק מאוד גדול מהכיף שבמשחק
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים גם אני הייתי עושה את זה עד לcarbon, פשוט עכשיו המטרה שלי הייתה לסיים את המשחק כמה שיותר מהר... כי ממחר אין לי זמן לינשום...
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים תעלו תמונות של המכוניות שלכם..לדעתי הקישוטים בCARBON בכלל לא יפים...עשיתי את הDB9 יפה רצח וזו היחידה...עכשיו יש לי את ה...MCALARN
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.