עבור לתוכן

Need For Speed: Carbon - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

כאילו מה אתם לא מבינים!??

אתם לא מסיימים תמשחק...יש לכם דרך ארוכה לגמור את הCHALLENGE SERIES !

• תגובות 828
  • צפיות 88.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אחי, אנחנו מתכוונים שסיימנו את מצב הcareer, בשבילי לסיים את מצב הcareer זה לסיים את המשחק,, מובן?

פורסם

לא...הCS הוא חלק גדול מהמשחק וכולל המון מרוצים...

הם השיקעו גם בוו....

והוא מגניב מאוד!!

אני ב68%

פורסם

אלוהים איזה משחק מבוגבג, 4 שעות = 4 קריסות כולל קריסה אחרי שניצחתי את הבוס השני :bash: - לפחות EA שומרים על המסורת :kopfpatsch:

פורסם

לי לא קורס כלום.. \=

ואני ב-33% =]

פורסם

סיימתי נחמד/קצר ודי ממצא....

שיחקו אותה EA על העלילה לשם שינוי..

וכול זה עם אימפרזה....

[attachment deleted by admin]

פורסם

אלוהים איזה משחק מבוגבג, 4 שעות = 4 קריסות כולל קריסה אחרי שניצחתי את הבוס השני :bash: - לפחות EA שומרים על המסורת :kopfpatsch:

אם יש לך קריסות ביגלל מחשב דפוק או משו....אל תאשים את החברה!

היא מוציאה מישחקים אדירים כל שנה..פיפא שזה מישחק הכדורגל הטוב ביותר שיש NFS מישחק המירוצים ביין היפים ונמרתקים שיש ...נכון יש לה כמה מישחקים דפוקים שהוציאה כמו הגודפאדיר אבל עדיין היא חברה ענקייתתת!!! וכל הכבוד לה

פורסם

גם לי ולעוד כמה חברים היו קריסות המשחק.... (וסתם הערה, FIFA הוא לא המשחק הטוב ביותר, הוא אולי המשחק המשוחק ביותר...)

פורסם

גם לי היו קריסות של "אל תשלח" וכאלו..

יווו יש לי בעיות!

הגעתי ל62% אבל עכשיו כולם כל כך חזקים שאפילו עם המכונית הכי משופרת של WOLF אני לא מצליחל לנצח

פורסם

אם יש לך קריסות ביגלל מחשב דפוק או משו....אל תאשים את החברה!

היא מוציאה מישחקים אדירים כל שנה..פיפא שזה מישחק הכדורגל הטוב ביותר שיש NFS מישחק המירוצים ביין היפים ונמרתקים שיש ...נכון יש לה כמה מישחקים דפוקים שהוציאה כמו הגודפאדיר אבל עדיין היא חברה ענקייתתת!!! וכל הכבוד לה

תגיד אתה בסדר ? מה קשור מחשב דפוק, זה המשחק, תקרא קצת ביקורות של אנשים באינטרנט ותראה שהרבה סובלים מזה - אה אני רואה שאתה פאנבוי של EA - סליחה טעות שלי.

פורסם

פעם אחת זה קרס לי.

ופעם אחת שרציתי לצאת מהמשחק הוא נתקע, כלומר בלחיצה על כפתור QUIT פשוט לא יצא לווינדוס..

-ולמי שאמר שהמחשב דפוק, ולכן זה קורה...

תבדוק דברים לפני שאתה פוצה את הפה שלך...סתם אל תזרוק מילים!....בגלל משפטים פזיזים כאלו הוא עוד יחשוב שבאמת יש לו בעייה במחשב..

וחבל שכך. :s07::bash:

וקצת על המשחק..

אני משחק בו FULL גרפיקה, 1280/1024...לטעמי עשו טעות שהדמויות והמכוניות יותר מדי ציוריות...!!!

זה לא נראה משהו ...חבל, פישלו בגדול..לכן לדעתי יש לו ציון כ"כ נמוך..

על המשחק:

המשימות הצדדיות די מעצבנות למען האמת,ויש כאלו ששעות לוקח לעשות אותם..., והתקנת חלקים של המכוניות מעצבנת ביותר, לא יודע על מה חשבו... :s07:

פורסם

יש לי בעיה אני התקנתי את המישחק סמתי קראק אני ניכנס למישחק והמחשב קורס המיפרת של המחשב שלי סביר 2.4 מגארץ 512 רם וג'יפורס 6600 256mb מה מה לעשות (תמונות בקרוב )

פורסם

טוב, אחרי ששיחקתי את המשחק המלא אני חייב לומר שהוא דווקא די טוב.

הגרפיקה אמנם עדיין פחות טובה מ MW אבל אני פשוט מת על הסאונדים האלה. השליטה בדריפטים דווקא נהייתה טובה. אגב, ב DUAL CANYON לא אמור להיות דריפטינג ולכן השליטה בשלבים האלה היא ללא דריפט. אבל במסלולים עם שליטה של דריפט זה ממש כיף. הסיפור די מפגר אבל הוא טוב בשביל EA.

אבל לדעתי הצד החזק של המשחק זה המרדפים. זה פשוט אחד הדברים הכי כיפיים במשחק. מלא אדרנלין.

בסך הכל זה עוד משחק בסדרת NFS שצריך לשחק ולעבור אותו ולהגיד שגם אותו שיחקת.

אני יכול להגיד ששיחקתי (חרשתי) בכל משחק NFS מ NFS1 עד ל NFSC .. חחח :lol:

פורסם

היום התחלתי לשחק

משחק יפה מאוד....

(מי שרשם שהוא לא יפה אז הוא פשוט לא אוהב את סוג המשחק...)

פורסם

אתמול השגתי את ה-Carbon והיום הגעתי ל-17% ויש לי מיצובישי כלשהי ללא שיפורים (מה לעשות, אני לא חורש כמו כולם - לאט לאט), המשחק מאוד מהנה לדעתי ואני אמשיך לשחק בו. לפני מספר דקות השגתי גם Underground 1, אני חייב לציין שברמת השליטה ברכב הוא יותר מהנה מ-Carbon. כרגע אני מנסה להשיג את Underground 2 ו-Most Wanted נמצא כרגע בהמתנה (השגתי גם אותו).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים