פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים בבקשה תגידו שאפשר להיות בניידת משטרה ולא רק לברוח מהם כל הזמן....אני מתגעגע לNFS 3
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים כשאני בא לשפר את הטורבו שואלים אותי אם אני מעדיף LOW RPM או HIGH RPMמה ההבדל ביניהם?
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים כשאני בא לשפר את הטורבו שואלים אותי אם אני מעדיף LOW RPM או HIGH RPMמה ההבדל ביניהם?אם אתה רוצה שהטורבו יגדש בטורים נמוכים או גבוהים........ בד"כ טורים נמוכים זה להאצות ודברים כאלה, מרוצים עם הרב סיבובים ובלי הרבה קטעים ישרים.וגבוהים בדיוק ההפך, למהירויות גבוהות.
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים אתה יודע את התשובה לשאלה ששאלתי במקרה? איפה אני מוצא את החנות שאפשר לשפר את המכונית?
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים אתה יודע את התשובה לשאלה ששאלתי במקרה? איפה אני מוצא את החנות שאפשר לשפר את המכונית?Safe house
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים מישהו פה אמר שהביצועים בגירסא המלאה יותר טובים מהדמו, זה ממש לא נכון \= אותם ביצועים בול - התאכזבתי.גם הFPS מאוד לא יציב, נגיד אני ב30-40 בדרך כלל פתאום יש ירידה חדשה ל15-20 וזה ממש מורגש ומציק, אני מקווה שבאמת NVIDIA תוציא מהר דריוורים חדשים עם שיפורים למשחק הזה.
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים מה המשחק ממש קצר או שאני חולם ? איזה באסה... עוד לא קיבלתי אותו אבל מבאס שהוא קצר כמו שזה נשמע מכם
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים המפרט הוא כזה:E6600P5B DeluxeX1950XTX 512MBולצורך העניין הוא יעבוד על RAID0 של 3 כונני WD 250GB 16MBהשאלה היא כמה FPS אמור להיות לי בהגדרות הכי גבוהות?
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים זהו שבתכלס אני לא חורש.. שיחקתי במשחק גג 5 שעות(וכבר היה לי אותו אתמול בצהריים) הוא פשוט מאוד מאוד קצר(הקריירה לפחות)
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים אני מקווה שלפחות לשחק באונליין ישאר חינמי כמו ש Taimors אמר ... כי זה אחלה לשחק ברשת !
פורסם 2006 בנובמבר 219 שנים מחבר אני מקווה שלפחות לשחק באונליין ישאר חינמי כמו ש Taimors אמר ... כי זה אחלה לשחק ברשת !זה קטלני ביותר ברשת!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.