עבור לתוכן

Need For Speed: Carbon - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

שיט המשחק היה אמור לכמור להוריד כבר אבל הייתה הפסקת חשמל :nixweiss: לא נורא עוד 4 שעות הוא מסיים

• תגובות 828
  • צפיות 88.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

טוב חלאס עם הווארז...כרגע אף אחד לא הוריד את המשחק כי אין מקורות ואין הורדות ישירות ברפיד.......

מי שקנה מקורי שיעלה תמונות וסיקור תעשו טובה..

פורסם

מזה?! ATI לוקחת את NVIDIA במשחק הזה ברמות שלא יאומן! זה ממש מעצבן, הם שילמו לEA או משהו שזה יעבוד גרוע על כרטיסים של NVIDIA או משהו?! :kopfpatsch:

באמת זה לא הגיוני, 7950GT לפי מה שאני יודע אמור להיות כרטיס שווה ערך בערך לX1950PRO אם לא יותר חזק...

פורסם

בבקשה שמישהו יביא לי לינק של המשחק של הרגיל ושל האספנים :'(בבקשה בפרטי ואפשר גם את המודים של המשחק בבקשה :'( :'( :'( :-\

תודה לכול מי שעוזר לי :yelclap::xyxthumbs:

פורסם

אולי חלאס עם הווארז?! ינעלו את הת'רד... אז די.

פורסם

אמרתי בפרטי :s07:

פורסם

אני בדיוק מוריד שת הגרסא של רייזור.

תגידו מישהו יודע אם יש הבדל בין גרסת ה-ps2 וה-pc מבחינת גרפיקה?

כי אני מתלבט אם להוריד למחשב או לפלייסטיישן :nixweiss:

פורסם

זה למה אני אוהב את ati כרטיסים הרבה הרבה יותר טובים מnvidia לאורך שנים...אף פעם לא מאכזבים.

פורסם

טוב חברה שיחקתי במשחק הזה כמה שעות, נחמד לא יותר.

פורסם

בלי ליכנס לווארז

יצא גירסא של RELOADED

המשובחים

פורסם
  • מחבר

המשחק יגיע אליי עוד 5 שעות בערך :( בכל מיקרה כמה טוב שיש לי X19XT 512MB =]

פורסם

זה למה אני אוהב את ati כרטיסים הרבה הרבה יותר טובים מnvidia לאורך שנים...אף פעם לא מאכזבים.

אתה מדבר שטויות, לא משווים כרטיסי מסך לפי משחק אחד.

פורסם

וחוץ מזה המפתחים הם אלה שבחרו להתמקד בכרטיסים של ATi , זה לא ש NVIDIA פחות טובים או משהו כזה.

פורסם

אממ תוצאות הביקורת די מבאסות אך אני לא חושב שכדאי למהר להסיק מסקנות.

ראשית, אני שיחקתי עם 7600GT עם Motion blur ועם כל האפשרויות הכי גבוהות ולא ראיתי בעיה כלשהי (למעט בהפעלה הראשונית, אין לי מושג למה זה קרה).

אני מאמין שהייתי מרגיש אם היה לי רק 16 FPS.

שנית, נאמר פה שהדמו הוסב מ-XBOX ל-PC ולכן ייתכן שיהיו איתו הרבה בעיות אז אני מעדיף לחכות להשוואה על המשחק המלא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים