פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים יצאו שתי גירסאות עיקריות שעושות הרבה רעשהגירסא של HK zonda שמתיימרת להיות הCollectors edition ותופסת 7GBוהגירסא הצרפתית שיצאה בTLוואלה,אני מבולבל...אין לי מושג מה אמיתי ומה לא...נראה לי שניהם מזויפים.זה אמיתי, השאלה מהכין אתה מוריד ואם רק נתנו לזה שם כזה... בכל מקרה:Need For Speed CarbonCollectors Edition©EARELEASE DATE :: 10.31.06PROTECTION :: SafeDiscSIZE :: 6.08GBMEDIATYPE :: 1DVD + Bonus DVDולכל ה-XXXXXזה אכן הגיע אתמול לחנויות שיתוף רציניים.
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים אממ אני לא יודע מה כדאי להשיג...Need_for_Speed_Carbon_Collectors_Edition-Razor1911.Need.For.Speed.Carbon.Collector's.Edition-HKZonda Need.For.Speed.Carbon.FRENCH-ReVOLVerשלושתם זה NFSC, מה עדיף? :s05:
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים טוב המשחק בתהליכי קניה. הוא יגיע אלי היום בערב בסביבות השעה 8 וואו, משלוח מהיר, בטח שילמת המון לשרות כזה מקווה להתרשמותך לפני שאני אזמין מאותה חנות.
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים טוב די ללכלך על ווארזכדי למנוע שאלות בעתיד:הגירסא הכי מומלצת מכל הגירסאות ששוחררו היא הגירסא של RAZORHKZONDA מכיל סתם דברים שלא צריךו-REVOLVER זה פאקינג בצרפתיתעכשיו בחזרה למשחק.
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים מה ההבדל בין ה Need For Speed Carbon Collectors Edition לגרסה הרגילה ????
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים אממ אני היחיד שצריך להתמודד עם ה-wait time של החנויות האלה? נכון לעכשיו אני צריך לחכות 28 שעות עד שהחנות שלי תשחרר את המשחק לקניה ברבים
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים לכל אלה שרבו אם הNFS המלא יצא להורדה באינטרנט (עם אימיול)אז התשובה היא: כן !!!כבר פרצו אותו ואפשר להוריד(שמישהו יסביר לי באמת איך עשו את זה.... אפשר להוריד אותו אפילו לפני שהוא יצא למחירה בחנויות){יצא להורדה אתמול בערב}[ולאלה שמתעניינם הוא שוקל 2.32 GB י]
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים http://www.elitebastards.com/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=193&Itemid=29&limit=1&limitstart=3השוואה של כמה כרטיסי מסך במשחק הזה
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים לכל אלה שרבו אם הNFS המלא יצא להורדה באינטרנט (עם אימיול) אז התשובה היא: כן !!! כבר פרצו אותו ואפשר להוריד (שמישהו יסביר לי באמת איך עשו את זה.... אפשר להוריד אותו אפילו לפני שהוא יצא למחירה בחנויות) {יצא להורדה אתמול בערב} [ולאלה שמתעניינם הוא שוקל 2.32 GB י] טוב,דבר ראשון-מי הטמבל שמוריד משחקים חדשים באימיול? דבר שני-כולם יודעים שהמשחק יצא דבר שלישי-המשחק יצא בחנויות כבר אתמול,ובפולנד ובצרפת הוא יצא שלשום דבר רביעי-המשחק לא תופס 2.32GB אילא 3.7GB לגירסא הרגילה ו6.9GB לגירסאת האספנים אם אתה מוריד משהו שתופס 2.32GB אז זה גירסא מזויפת. יום טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.