פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים מחבר ועוד איך יש ניטרוס, פשוט בקובץ הaddon תבחר בRIVAL_KENJI צודק עובד, בואנה זה רכב מושלם =] הוא הכי סוס....
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים די להיות משועממים איך אפשר לחרוש על דמו של משחק ואז להתקין את המלא ולחרוש גם על המלא לא הגיוני
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים עוד לא יצא המשחק המלא וישר מכניסים מודים למשחק תודה על הקישור חבוב ד"א גם AE86 עם טווין טורבו מלכת הדריפט 8)
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים הורדתי את המוד אבל עוד לא שיחקתי איתו.ראיתי את הסרטונים, אני לא יודע אם ככה באמת ה RX7 אבל זה נראה יותר מדי *שיעול* מישהו שיחק עם ההגדרות *שיעול*אני אשחק עם הRX7 ונראה אם היא באמת כזו...---זה רק נדמה לי ... ממתי בדמו יש RX7.
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים תסתכל עמוד או 2 אחורה תראה קישור לADDON למשחק שמוסיף אפשרות לשחק עם מאזדה 3\DB9\RX7\CHARGER...
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים הנה לכם כאן הדגמה של הגראפיקה על המכוניות החדשות(שימו לב לMOTION BLUR בתמונה שיש בה 2 RX7) וגם התוצאה שלי בדריפט [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים איך אתם מוציאים תוצאה כל כך גבוהה בדריפט? הכי גבוה שלי זה 70K. אני מפספס משהו?
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים מזל שיש יוטיובלכל המעוניינים:http://www.youtube.com/watch?v=PAzcuY4fy6Uזה הכי גבוה שמצאתי, אם אתם מוצאים יותר גבוהים תפרסמו.
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים דוגריחלאס לחרוש על הדמואתם רק תהרסו לעצמכםמי שחורש יותר על הדמו-פחות נהנה מהמשחק השלםאני שיחקתי יום אחד בדמו [אחרי שתיקנתי את הבעיות שהיו לי] ומחקתי אותו...ככה זה ממש מגדיל את הציפייהודרך אגב-אחרי שכולם עברו את ה"שוק הראשוני" מהמשחק,אני מוכרח להגיד שאם במשחק השלם כל בעיות הגראפיקה יתוקנו,אז הוא יהיה פי 10 יותר טוב מMOST WANTED...
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים שאלה לכל אלה שהורידו את הדמו:יש בCarbon את האופציה לעשות "הילוך איטי" (כמו במטריקס)כמו שהיה ב MW י?
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים תגיד,אתה שיחקת בדמו שאתה שואל את זה?לפני כל תחילת מירוץ יש לך מסך ענקי שמראה לך את כל הCONTROLS במשחקהיה מסובך לקרוא ש-"x" מפעיל speed breaker ? [זה SLOW MOTION]גם הכפתור G מפעיל את זה..לבחירתך...
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים עוד 50 דקות אני מסיים להוריד זה מוריד די מהר הוציאו אותו דווקא לפני התקופת מבחנים ככה שגם ככה לא יהיה לי הרבה זמן לשחק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.