עבור לתוכן

Need For Speed: Carbon - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

שמעו:

NFS זו סידרה של מרוצי רחוב ולא מרוצים מקצועיים...

הם יכולים להרשות לעצמם לא להיות אמיתתיים,אם זה היה אמיתי המכונית שלך הייתה נזרת למזבלה לאחר כל מרוץ..

הגרפיקה צריכה להתמקד במכונית ולא בסביבה...למרות שעדיין היא לא צריכה להיות מגעילה,בCARBON עשו תמכוניות יפות לעלה ובסביבה השקיעו פחות.

אני נהנתי מהמשחק ומהמרוץ החדש...האפשרויות החדשות של שינוי הצורה מקדמות תמשחק ולדעתי הדמו מקבל איזה 8.5

• תגובות 828
  • צפיות 88.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

s'emek

i can't get this game working!!!!!1

FFS

פורסם

Sorry for double post,but i had to,so that people will notice:

just checked on EA's official forums,and found out why the demo is technically so crappy

the demo is a direct port of the XBOX360 demo..therefore we dont have all the graphical options,and the graphics are crap,and the game works like sh*t

full version will be an actual PC game...

P.S-the slow reflections refresh rate is caused because of a bug...it can be fixed via the game files,but why bother?wait for the full game release...

פורסם
  • מחבר

Sorry for double post,but i had to,so that people will notice:

just checked on EA's official forums,and found out why the demo is technically so crappy

the demo is a direct port of the XBOX360 demo..therefore we dont have all the graphical options,and the graphics are crap,and the game works like sh*t

full version will be an actual PC game...

P.S-the slow reflections refresh rate is caused because of a bug...it can be fixed via the game files,but why bother?wait for the full game release...

אז למה הגרפיקה כל כל מכוערת ? =\ ראיתי בדמו של XBOX360 הגרפיקה פי 4 יותר יפה =\ בכל מיקרה זה ברור שהמשחק המלא לא יהיה ככה.

פורסם

מילה אחת- פורט

פורסם

אז למה הגרפיקה כל כל מכוערת ? =\ ראיתי בדמו של XBOX360 הגרפיקה פי 4 יותר יפה =\ בכל מיקרה זה ברור שהמשחק המלא לא יהיה ככה.

i told u already

BECAUSE ITS A PORT

ports always f*ck the graphics

just compare halo pc version for halo xbox version

the pc version looks 100 times crappier than the xbox version...because its a port.

by the way-i`m sorry for speaking in English...my computer got stuck on english letters and i cant switch back to Hebrew until l restart it [and im to lazy for that]

פורסם

מה עשיתם מהמשחק , כולה משחק

רוצה דריפט ? לך תעשה באיזה חניון באזור התעשיה של העיר שלך כמה DOUNTS

כמו שאני עושה מידי פעם בשביל לכוון את הקרבורטור "ידנית" :cool2: עם ה- RWD שלי :nutty:

פורסם

תודה על המידע לוג'יק,עכשיו אני מבין תFPS המוזר ואת הכבדות ששררה בזמן ההשתקפות הדינמאית של המכוניות.

:xyxthumbs:

אני כולי תקווה שוב.

פורסם

273K

לא חשבתי על לחשוב על להגיע לכזאת תוצאה :lol:

פורסם

אני ממש נהנה מהמשחק ... לא יודע למה ;D

פורסם

273K

לא חשבתי על לחשוב על להגיע לכזאת תוצאה :lol:

ראיתי אנשים שעשו 2 מיליון, עם הנוס אפשרי.

פורסם

אפשר לדעת מזה פורט? :hat:

פורסם

ראיתי אנשים שעשו 2 מיליון, עם הנוס אפשרי.

מה?!?!

אפשר קישור?

נשמע מאוד לא הגיוני, צריך להיות על המהירות המירבית, להיצמד לשוליים הצהובים ולהמשיך ככה במשך שני סיבובים! :silly:

פורסם

הכי הרבה שלי זה 80K.. אני לא מבין איך אפשר יותר..?

פורסם

אצלי הכי הרבה זה.. 168K :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים