פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים שמעו:NFS זו סידרה של מרוצי רחוב ולא מרוצים מקצועיים...הם יכולים להרשות לעצמם לא להיות אמיתתיים,אם זה היה אמיתי המכונית שלך הייתה נזרת למזבלה לאחר כל מרוץ..הגרפיקה צריכה להתמקד במכונית ולא בסביבה...למרות שעדיין היא לא צריכה להיות מגעילה,בCARBON עשו תמכוניות יפות לעלה ובסביבה השקיעו פחות.אני נהנתי מהמשחק ומהמרוץ החדש...האפשרויות החדשות של שינוי הצורה מקדמות תמשחק ולדעתי הדמו מקבל איזה 8.5
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים Sorry for double post,but i had to,so that people will notice:just checked on EA's official forums,and found out why the demo is technically so crappythe demo is a direct port of the XBOX360 demo..therefore we dont have all the graphical options,and the graphics are crap,and the game works like sh*tfull version will be an actual PC game...P.S-the slow reflections refresh rate is caused because of a bug...it can be fixed via the game files,but why bother?wait for the full game release...
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים מחבר Sorry for double post,but i had to,so that people will notice:just checked on EA's official forums,and found out why the demo is technically so crappythe demo is a direct port of the XBOX360 demo..therefore we dont have all the graphical options,and the graphics are crap,and the game works like sh*tfull version will be an actual PC game...P.S-the slow reflections refresh rate is caused because of a bug...it can be fixed via the game files,but why bother?wait for the full game release...אז למה הגרפיקה כל כל מכוערת ? =\ ראיתי בדמו של XBOX360 הגרפיקה פי 4 יותר יפה =\ בכל מיקרה זה ברור שהמשחק המלא לא יהיה ככה.
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים אז למה הגרפיקה כל כל מכוערת ? =\ ראיתי בדמו של XBOX360 הגרפיקה פי 4 יותר יפה =\ בכל מיקרה זה ברור שהמשחק המלא לא יהיה ככה.i told u alreadyBECAUSE ITS A PORT ports always f*ck the graphicsjust compare halo pc version for halo xbox versionthe pc version looks 100 times crappier than the xbox version...because its a port.by the way-i`m sorry for speaking in English...my computer got stuck on english letters and i cant switch back to Hebrew until l restart it [and im to lazy for that]
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים מה עשיתם מהמשחק , כולה משחק רוצה דריפט ? לך תעשה באיזה חניון באזור התעשיה של העיר שלך כמה DOUNTS כמו שאני עושה מידי פעם בשביל לכוון את הקרבורטור "ידנית" עם ה- RWD שלי :nutty:
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים תודה על המידע לוג'יק,עכשיו אני מבין תFPS המוזר ואת הכבדות ששררה בזמן ההשתקפות הדינמאית של המכוניות. אני כולי תקווה שוב.
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים 273K לא חשבתי על לחשוב על להגיע לכזאת תוצאה ראיתי אנשים שעשו 2 מיליון, עם הנוס אפשרי.
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים ראיתי אנשים שעשו 2 מיליון, עם הנוס אפשרי. מה?!?! אפשר קישור? נשמע מאוד לא הגיוני, צריך להיות על המהירות המירבית, להיצמד לשוליים הצהובים ולהמשיך ככה במשך שני סיבובים!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.