עבור לתוכן

מחפש כרטיס מסך עד אלף שקל משוכלל ביותר בחיבור agp

Featured Replies

פורסם

שלום!

קיים אצלי לוח אם בחיבור agp.

אני מחפש כרטיס מסך בחיבור זה כי לפי מה שהבנתי לא מומלץ לשדרג את הלוח אם שלי ולכן אני רוצה כרטיס מסך עד 1000 שקל לפי תקציב שהוקצב לי שמסוגל להריץ עם הגרפיקה הכי גבוהה{במידה וקיים כזה דבר} את המשחקים החדשים שיוצאים ובאים לצאת.

משחק ספציפי שברצוני להפעיל בגרפיקה הגבוהה הוא סימולטור איקס שבשלבי יציאה או שכבר התחיל לצאת.

כרטיס המסך שיש לי כיום זה fx5200 ובאתר שבוחן את רכיבי המחשב לעומת דרישות המשחק שציינתי מקודם אומר כי אני צריך לפחות גירסה 6800 ומעלה.

כרטיסים כאלה של סידרה 7 עולים יחסית יקר אז רציתי לקבל עצה מה לעשות אולי אם ניתן לרכוש כרטיס בחברה אחרת יותר מתקדם וזול או של nvidia מעל 6800 שיהיה לא יקר וישרת את צרכיי בגרפיקה גבוהה

מקווה שתוכלו לעזור לי.

תודה.

פורסם

יש GF6800 ל AGP במחיר של כ-550שח, כנס לקישור שבחתימה שלי.

פורסם

:hi:

ברוך הבא לפורום

רשום בבקשה את המפרט המערכת שלך בגוף ההודעה ,ושנה את הכותרת שתכלול תקציב,ואפיק (AGP\PCI-E)

תודה

פורסם
  • מחבר

כפי שאמרתי מקודם אני מחפש כרטיס שיתאים לכרטיס מעל 6800 שיוכל להפעיל לי הגדרות על הגרפיקה בין הגבוהות שיש על מנת שאוכל לנצל את המשחק ולהימנע מהבעיות שיש לי בכרטיס הנוכחי כמו שציינתי והכרטיס שנתת עובד על הגדרות נמוכות ויחסית זול מדי וכתוב במדריך שכדאי לנצל את המקסימום בתקציב על מנת לקנות,בנוסף אומרים שהאפיק שציינתי מתחיל להתיישן ולא מומלץ לקנות לכן אני פונה בנוסף לבקשות הקודמות שציינתי קודם את השאלה האם כדאי להשקיע כל כך הרבה בכרטיס שתומך באפיק זה כי המליצו לי לא להחליף את הלוח אם אם לא קיימת בו תקלות והמחשב הוא בן שנתיים לכן אני רוצה לדעת עד כמה כדאי להשקיע הכרטיס כי לא משתלם לי להחליף את כול הלוח אם בגלל המעבד שיש לי{פנטיום 4 3.0} לכן אני צריך עצה.

פורסם

:hi:

ברוך הבא לפורום

רשום בבקשה את המפרט המערכת שלך בגוף ההודעה ,ושנה את הכותרת שתכלול תקציב,ואפיק (AGP\PCI-E)

תודה

אני לא מבין מה הבעיה לשנות את הכותרת יש כפתור יפה שנראה כך modify.gif

בכול אופן 7600GT יעשה את העבודה בנאמנות

פורסם
  • מחבר

גם אני חשבתי ללכת על כרטיס כזה השאלה אם זה משתלם לחבר אותו ללוח אם עם החיבור שהזכרתי ואם המחיר שלו בתקציב שציינתי

פורסם

גם אני חשבתי ללכת על כרטיס כזה השאלה אם זה משתלם לחבר אותו ללוח אם עם החיבור שהזכרתי ואם המחיר שלו בתקציב שציינתי

אם תציין את המפרט שלך זה יהיה יותר קל לענות על השאלה הזו. בגדול לא ממש

פורסם

במקומך הייתי הולך על 6800... הוא גם עולה חצי מחיר מה 7600GT והוא כרטיס חמוד.

אם ממש אתה רוצה את ה 7600GT קח אותו אבל הוא עולה פי 2 מה 6800... לפי דעתי ה 6800 יותר משתלם.

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שאני חושב שלסימולטור איקס אני אצטרך כרטיס גרפי של סידרה 7 כי המינימום הוא 6800 ואני רוצה הלפעיל את המשחק על הגרפיקה הכי גבוהה ואני לא בטוח שה 6800 יוכל לעשות את העבודה שסידרה 7 תיהיה מסוגלת יותר

פורסם

זה לא קשור לסדרה, לא כל כרטיס בסדרה GF7 חזק מכל כרטיס בסדרה GF6.

נכון לעכשיו, ה 6800 הוא הכרטיס הטוב ביותר שתוכל להשיג בתקציב הזה.

פורסם
  • מחבר

אז רגע מצד אחד כתוב לי באתר שבוחן את פונקציות המחשב לעומת דרישות המשחק שאני צריך מ 6800 ומעלה ומצד שני אתה אומר שאין הבדל ביניהם ולא תמיד זה נכון וש 6800 מסוגל ליותר מסידרה 7 אבל לא יודע אם זה נכון בהכרח כי היא יותר מיתקדמת ומשוכללת אבל מה שאני לא יודע אם היא מומלצת ואם כדאי להשקיע בסידרה יותר ישנה למרות שסידרה 7 יותר יקרה השאלה אם לשלם יותר זול עכשיו לא יעלה ביוקר בתוצאות גרועות אם אתה מבין למה אני מתכוון.

ואני לא יודע אם בסידרה 6 שאתה אומר שהם כל כך חזקים וזה שהם זולים{למרות שתלוי באיזה חנות קונים כל מחיר הוא שונה}כעיקרון המחירים דומים אבל אני רוצה לשחק בגרפיקה גבוהה ביותר השאלה עד כמה זה יעזור לי פה.

פורסם
  • מחבר

אמרתי לך את סוג החיבור אבל אני מתלבט שוב כמה כדאי להשקיע גם אם האפיק הזה יצא מכלל שימוש למרות שהמחשב לפי הנתונים שכן הזכרתי בהודעות קודמות הוא דווקא תיהיה השקעה משתלמת כי הוא מתקדם יחסית וחדש רק בקושי שנתיים

פורסם

לך על ה6800 הוא אמור לעבוד לך יופי ותשמור את ההפרש לשידרוג עתידי של המחשב..

לPci express

פורסם

הכרטיס החזק ביותר לAGP זה 7800GS והוא עולה 1390 שקל בKSP

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים