פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים חבל אני מציע לכם להניח פעם ב... אחרת תשכחו איך מניחים וכדאי לזכור איך מניחים כי? וד"א, זאת לא מצווה
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים אני לא מניח,אבל אני בכל זאת חושב שצריך לעשות שואה לערביםקראו לי גזען אבל יהודי שאוהב ערבים מגיע לו מוות בריכתת ראש עם גרזן.
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים גם אני לא הבנתי איך הגעת לערבים פה.אני לא הנחתי אף פעם,גם לא בבר מצווה (לא עליתי לתורה בכלל) אני יהודי חילוני ואני לא מניח שחבדניקים באים/באו לבצפר וגם לא מתכוון להניח אף פעם
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים הנחתי תפילין בבר מצווה וטיפה אחרי... אח"כ פשוט הבנתי שזה לא כ"כ עוזר לי בחיים אז הפסקתי...
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים לפני הבר-מצווה הנחתי רק באימונים עם הרב בשביל הבר-מצווה, ואחרי הבר-מצווה לא הנחתי עוד פעם אחת.
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים לפני הבר-מצווה הנחתי רק באימונים עם הרב בשביל הבר-מצווה, ואחרי הבר-מצווה לא הנחתי עוד פעם אחת.אותו דבר.
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים אימונים? מה זה, ספורט חדש? הנחת תפילין על זמן?נו אתה יודע...החוקים של הנחת תפילים...צריך לעבור את החצי ב-15 שניותואסור להחזיק את הספר יותר מ-30 שניותויש רבעים שביניים אפשר לנוח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.