פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים שלום חבר'ה השבוע קבלתי את המחשב החדש שלי ראו מפרט עכשיו מה שמציק לי זה ..הטמפ' .. בדקתי ב- 3 תוכנות EVEREST ULTIMATE SPEEDFAN EASY TUNE 5 של הלוח ג'יגהביט . כל תוכנה מראה לי טמפ' אחרות ולא דייקניות מה שכן , EASY TUNE 5 מראה לי אותם טמפ' כמו בביוס ושאר התוכנות אחרת .. תמונות : אוורסט+איזי טיונר 5 וזה מהביוס עכשיו רציתי לדעת האם הביוס מראה נכון או האוורסט תודה לכולם
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים מחבר עד כמה שאני אוהב את אוורסט! הBIOS בדרך כלל לא משקר.. במחשב הקודם שלי לא היו לי בעיות עם האוורסט , גם בביוס זה הראה לי אותם טמפרטורות ( וזה היה בסדר גמור ) אבל עכשיו במחשב החדש שקניתי אולי האוורסט לא מעודכנת מספיק ולא מראה לי נכון את הטמפ' והביוס נראה יותר הגיוני ..בכל מקרה אני ילך בעקבות ה- ביוס אבל אם יש עוד מישהו שחושב אחרת מוזמן להגיב ושוב תודה
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים האוורסט בדרך כלל מאוד מדוייקת יחסית...אצלי היא מדוויקת מאוד..יש אוליי הפרש של מעלה אחת בינה לבין הביוס
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים מחבר אז במקרה שלי זה ממש לא ככה , אני יודע שהאוורסט טובה , לא אמרתי משהו רע ;D אבל כרגע היא משקרת לי לאומת הביוס
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים מעניין. שנינו נתקלנו באותה בעיה, ובדקנו עם אותן תוכנות לי זה נראה שה-Everest מזייפת... תראה גם את הנושא שפתחתי, אותה בעיה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=214478.msg1879808#msg1879808
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים מחבר בביוס זה בודק שהמעבד על מאמץ... לא במקרה הזה אלו טמפ' של מנוחה , מאמץ זה קצת יותר :
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים זה לא בדיוק במאמץ , כלומר שזה לא במצב מנוחה משהו כמו 20-40 אחוז מהמעבד.
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים מחבר זה לא בדיוק במאמץ , כלומר שזה לא במצב מנוחה משהו כמו 20-40 אחוז מהמעבד. אז מצב נטרלי , או איך שתקראו לזה ..אבל עדיין הטמפ' מצויינות למחשב שלי ( 3 כיווני אוויר +1 המוציא החוצה )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.